Премини към основното съдържание

Adidas Terrex

Adidas Terrex – защита и комфорт при бягане

Още преди създаването на Adidas през 1949 година, основателят ѝ Ади Даслер има достатъчно опит в разработването на обувки за бягане – негови са едни от първите маратонки с шипове, с които Джеси Оуенс печели 4 златни медала на Олимпиадата през 1936 година. И до днес брандът е световен лидер в производството на маратонки за бягане, макар наред с тях да разработва стоки и за различни спортове. Линията Adidas Terrex е част от постиженията на марката в света на бягането и туризма. Terrex присъстват на пазара от няколко години и имат разработени ниски и високи модели, с различна степен на омекотяване. Голяма част от моделите от гамата се предлагат и с високотехнологичната материя Gore-Tex, която е водоустойчива и дишаща.

Adidas Terrex – за да покориш всеки терен

Едно от най-страхотните качества на Адидас Терекс е тяхната устойчивост на всякакви терени, способността им да смекчават ударите от камъни и невероятната им лекота. И все пак са предназначени предимно за неравни терени и за бягане в планината. Някои модели са малко по-тесни от обичайно, което може да ти предложи по-стабилно усещане при къси разстояния, но имат достатъчно широчина в пръстите, а това е важно за всички бегачи. Сцеплението на подметките на Adidas Terrex, постигнато чрез специалната подложката Continental™ Rubber, е надеждно дори по мокри пътеки и позволява да подобряваш ефективността на бягането. Туристическите обувки Adidas Terrex ще държат краката ти сухи през целия ден, при всякакви условия, допълнителното омекотяване остава перфектно при всякакви температури на въздуха, а междинните подметки ще те защитават от камъни и остри предмети.

Adidas Terrex са удобство във всяка стъпка

Представителите на модела са предназначени както за жени, така и за мъже. И няма вятър, слънце или дъжд, които да ти попречат да си сред природата, когато ги носиш. За да се екипираш наистина добре, съчетай маратонки със спортен екип с дишаща тениска, шорти за бягане и поларено или водоустойчиво яке. За планината добави туристически панталон със защита от драскане. Adidas Terrex се произвеждат във всякакви цветове, така че в ABOUT YOU лесно ще откриеш онзи, който пасва на вкуса и стила ти. Но елегантната визия на тези страхотни маратонки ще пасне перфектно и на градския ти стил. Можеш да имаш всички удобства на една добре защитаваща и водоустойчива обувка в ежедневието си, за да улесниш дните си и да се погрижиш за комфорта на краката си. Обуй любимите си дънки, добави чифт Terrex по свой избор и се гмурни смело в деня си.