Премини към основното съдържание
Подготви се за Черен Петък!
Невероятни оферти и намаления5

ЧЕРЕН ПЕТЪК в онлайн магазина на ABOUT YOU

Черният Петък приключи, но в ABOUT YOU можеш да откриеш любимите си модни артикули на страхотни цени през цялата година! Открий промоциите на дамска мода и купи дрехи, обувки и аксесоари на изгодни цени. Джентълмените могат да открият мъжко облекло на промоция в категорията Промоции на мъжка мода. Поръчай днес - с безплатна доставка директно до твоя дом.

Черен Петък 2023: 10 ноември 2023

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК и тази година предвещава ценова война. Ексклузивни намаления на топ марки карат цените да падат, а сърцата на пазаруващите да бият по-бързо! Каква е обаче историята зад така неустоимите предложения по време на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК? ABOUT YOU ще ти разкаже:


ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК произлиза от Америка и е денят след Деня на благодарността. Семейният празник, въртящ се около обичта и пълнената пуйка, е еквивалентът на класическия Празник на жътвата. Петъкът след Деня на благодарността, е обикновено също почивен, за да се слее празникът с уикенда и така американците да прекарат повече време със семействата си. Посветен е на подсигуряването на подаръци – началото на Коледния сезон е поставено!


Разбира се, търговците също са забелязали тази тенденция и се стремят чрез големите си отстъпки да генерират по-големи продажби. Много магазини отварят рано сутринта на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, още в 5:00 часа с безброй намаления, отстъпки и специални предложения. За да се доберат до жадуваните изгодни оферти, много нетърпеливи пазаруващи се редят още от предната вечер на опашки пред магазините.


Откакто интернет търговията стана толкова разпространена, онлайн сайтовете с радост празнуват и друг празник, а именно CYBER MONDAY (КИБЕР ПОНЕДЕЛНИК), в понеделника след Деня на благодарността. Докато ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК първоначално е бил замислен за традиционните магазини, КИБЕР ПОНЕДЕЛНИЦИТЕ са били предназначени за онлайн търговията. Междувременно двата дни са се слели, превръщайки се в дълъг уикенд, пълен с горещи оферти.


Как обаче се е стигнало до поразителното име, което стои над нашите супер изгодни оферти?

Има много теории, дори митове, около това как се е родило името ЧЕРЕН ПЕТЪК. Тук ще намериш трите най-популярни:


  • Теория 1: Многобройните купувачи, които този петък привлича с големите намаления, изглеждат като огромна черна маса.
  • Теория 2: По време на разпродажбите на този ден, търговците сменят червените цифри, с които обозначават цените на стоките, с черни.
  • Теория 3: Докато търговците смятали и броели парите от високите си печалби, пръстите им се оцветявали в черно.

Има едно нещо, за което всички са съгласни, и то е, че търговците печелят, а ние спестяваме!

ЧЕРЕН ПЕТЪК в ABOUT YOU

ABOUT YOU ти предлага неустоими оферти по време на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК. От петък, 10ти ноември 2023, ще те залеем със страхотна мода на ниски цени, а най-хубавото при това е, че можеш да пазаруваш удобно от дома си! Спести си препълнените магазини и боят с лакти за последните изгодни намаления. Поръчай удобно от дивана без да се налага да чакаш с часове пред пробните и на касата. Ще намериш якета, рокли, панталони, и още много модни артикули по време на разпродажбата ни за ЧЕРНИЯ ПЕТЪК в ABOUT YOU – но само докато не се изчерпа наличността! Вземи горещите ни оферти преди някой друг да го е направил. Наслади се на дните в очакване на Коледа с ABOUT YOU и се възползвай от възможността за пазаруване с наложен платеж, безплатна* доставка и 100 дни право на връщане!

Често задавани въпроси за Черния Петък

Кога започва Черен Петък 2023 в България?

Петък, 10ти Ноември 2023

Кога започва международния Черен Петък 2023?

23-24ти ноември 2023

Какво се случва по време на Черния Петък?

По време на Черния Петък много традиционни офлайн магазини, както и онлайн търговци, намалят значително цените си за кратък период от време. Така, от една страна, се увеличават продажбите, а от друга, клиентите могат да купят планираните коледни подаръци на изгодни цени.

Колко дълго продължава Черния Петък?

Черният Петък се провежда в петък, както подсказва името му. Все пак, много магазини започват техните кампании на намаления няколко часа преди настъпването на полунощ и намаленията продължават през целия уикенд. Повечето кампании за Черния Петък се провеждат минимум за три дни.

Популярни марки в нашите промоции за Черен Петък