Международен черен петък: до -70% EXTRA5

Само още:00Часове00Минути00Секунди
Нека BLACK FRIDAY 2020
започне СЕГА!!!!
Уникални оферти и намаления5

ЧЕРЕН ПЕТЪК в онлайн магазина на ABOUT YOU

Черент петък 2020: 20-ми Ноември 2020

Black Friday и тази година предвещава ценова война. Ексклузивни намаления на топ марки карат цените да падат, а сърцата на пазаруващите да бият по-бързо! Каква е обаче историята зад така неустоимите предложения по време на Черния Петък? ABOUT YOU ще ти разкаже:

Черният Петък произлиза от Америка и е денят след Деня на благодарността. Семейният празник, въртящ се около обичта и пълнената пуйка, е еквивалентът на класическия Празник на жътвата. Петъкът след Деня на благодарността, обикновено също почивен, за да се слее празникът с уикенда и така американците да прекарат повече време със семействата си, бива посветен на подсигуряването на подаръци – началото на Коледния сезон е поставено!

Разбира се, търговците също са забелязали тази тенденция и се стремят чрез големите си отстъпки да генерират по-големи продажби. Много магазини отварят рано сутринта на Черния Петък, още в 5:00 часа с безброй намаления, отстъпки и специални предложения. За да се доберат до жадуваните изгодни оферти, много нетърпеливи пазаруващи се редят още от предната вечер на опашки пред магазините.

Откакто интернет търговията стана толкова разпространена, онлайн сайтовете с радост празнуват и друг празник, а именно CYBER MONDAY (КИБЕР ПОНЕДЕЛНИК), в понеделника след Деня на благодарността. Докато Черният Петък първоначално е бил замислен за традиционните магазини, Кибер понеделниците са били предназначени за онлайн търговията. Междувременно двата дена са се слели, превръщайки се в дълъг уикенд, пълен с горещи оферти.

Как обаче се е стигнало до поразителното име, което стои над нашите супер изгодни оферти?

Има много теории, дори митове, около това как се е родило името Black Friday. Тук ще намериш трите най-популярни:

  • Теория 1: Многобройните купувачи, които Черният Петък привлича с големите намаления, изглеждат като огромна черна маса.
  • Теория 2: По време на разпродажбите на този ден, търговците сменят червените цифри, с които обозначават цените на стоките, с черни.
  • Теория 3: Докато търговците смятали и броели парите от високите си печалби, пръстите им се оцветявали в черно.

Има едно нещо, за което всички са съгласни, и то е, че търговците печелят, а ние спестяваме!

Черен петък в ABOUT YOU

ABOUT YOU ти предлага по време на Черния Петък неустоими оферти. В петък, 20-ми ноември 2020, ще те залеем със страхотна мода на ниски цени, а най-хубавото при това е, че можеш да пазаруваш от удобството на твоя дом! Спести си препълнените магазини и боят с лакти за последните бройки на намаление. Поръчай удобно от дивана без да се налага да чакаш с часове пред пробните и на касата. Ще намериш якета, рокли, панталони, и още много модни артикули по време на разпродажбата ни за Черния Петък в ABOUT YOU – но само докато не се изчерпа наличността! Подсигури си горещите оферти преди някой друг да го е направил. Наслади се на дните в очакване на Коледа с ABOUT YOU и спечели от възможността за пазаруване с наложен платеж, безплатна доставка и 100 дена право на връщане!

Често задавани въпроси за Черния Петък

Кога ще се проведе Черен петък 2020?

Петък, 20-ми ноември 2020

Какво се случва по време на Черния Петък?

По време на Черния Петък много традиционни офлайн магазини, както и онлайн търговците, намалят значително цените си за кратък период от време. Така, от една страна, се увеличават продажбите, а от друга, клиентите могат да купят планираните коледни подаръци на изгодни цени!

Колко дълго продължава Черния Петък?

Черният Петък се провежда в петък, както подсказва името му. Все пак, много магазини започват техните кампании на намаления няколко часа преди настъпването на полунощ и намаленията продължават през целия уикенд. Повечето кампании за Black Friday текат по три дни.

Популярни марки в нашите промоции за Черния Петък