Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
 Марка
Всички продукти от MANGO2088

MANGO – цветовете в деня ти

Още щом чуеш думата манго, вероятно си представяш цветовете, сладостта и слънцето в нея. Точно това е и усещането, което брандът MANGO ще донесе в деня ти. MANGO е испанска компания за производство на конфекция, основана през 1984 г. от турските емигранти с арменски произход Исак и Нахман Андик. В началото лейбълът стартира с производство на дамски и детски дрехи и въпреки че има бебешка, тийнейджърска и мъжка линия, все още се свързва предимно с веселите, пъстри, живи и женствени дрехи. Дамските дрехи MANGO се носят от популярни лица като Кейт Мос, Миранда Кер и принцеса Летиция. В последните години компанията развива устойчиво производство, с цел максимална грижа за природата и хората. Свежият дизайн, различната визия и високото качество на дрехите бързо се харесват на дамите и се налагат на световния пазар. Днес брандът продава дрехи за жени в цял свят и е сред най-разпознаваемите, а сега можеш да го откриеш и в ABOUT YOU.

Вкусът и цветовете на Средиземноморието в MANGO

MANGO определено е марката на Средиземноморието. В нея лесно ще усетиш прохладата на морето, мекотата на брегове, светлината на слънцето и топлината на настроението. MANGO ще ти предаде по невероятен начин вкуса към бавния живот, насладата от дребните детайли, радостта от живота такъв, какъвто е. Това е съвременен, естествен и непретенциозен стил, в който свободата на вечното лято завладява сетивата и носи наслада от културата във всичките ѝ форми. Дамските колекции са за теб – уникалната, женствена жена, която носи в себе си влечение към непреходния стил, но и усет към модерното както в ежедневието си, така и в специалните си моменти. Дрехите на MANGO имат приятен, различен, леко небрежен вид, съобразен с актуални тенденции, но в същото време ти дават достатъчно свобода за създаване на собствен стил в ежедневието. Всичко това е добре подплатено с перфектна визия, качество на материите, изпипани детайли и пълно удобство.

MANGO – с усещане за младост и радост

Колекциите дамски облекла на MANGO, които ще видиш в ABOUT YOU, дават възможност да имаш в гардероба си всякакви видове дрехи – пъстри летни рокли и топли палта, секси дънки и елегантни панталони, свежи блузи и спортни суичъри, бански, маратонки, ботуши, дори шапки и чанти в същия прекрасен стил. Съотношението между качество и цени е наистина перфектно и ще ти позволи да се радваш на тези страхотни дрехи и аксесоари години наред. Не пропускай да прегледаш и секцията с промоции на MANGO, където пазаруването е още по-приятно.