Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от LEVI'S928

LEVI'S – да покориш света

Няма как да не си чувал за LEVI'S – тази марка дрехи от деним е популярна по цял свят. Това е най-големият и пръв производител на сини дънки, който с времето започва да предлага и панталони, якета, ризи, шапки, бельо и колани за мъже и жени. Днес марката разполага с около 500 физически магазина в над 100 държави по цял свят. Разбира се, в каталога на ABOUT YOU ще откриеш огромно разнообразие от мъжки, детски и дамски дрехи LEVI'S. Това са страхотни дрехи в ежедневно-елегантен стил, точно толкова стилни и удобни, колкото би искал.

Дънките, LEVI'S и всичко останало

1873 – това е годината на Златната треска в САЩ, когато емигрантът от Бавария Леви Строс стартира своя бизнес в Калифорния. С времето и усилната работа той осъзнава, че трудолюбивите хора имат нужда от здрави, надеждни дрехи. И ги създава – заедно с шивача Джейкъб Дейвис от Латвия успяват да изобретят панталона от здрав деним с тиранти и метални капси, който бързо става популярен като работна дреха и „униформа на прогреса“. С времето дънките на новата фирма Levi Strauss & Co стават ежедневно облекло за обикновените хора, но когато започват да се носят и от рок звезди, популярни личности и дори президенти, покоряват целия свят. Макар и днес има хиляди производители на дънки, LEVI'S остават ненадминати. Вниманието и грижата към хората е приоритет на марката и в наши дни, затова никак не е чудно, че дънките LEVI'S и все още са символ на качество, удобство, здравина, и разбира се, на стил. Всички дрехи и аксесоари на бранда носят приятен, леко небрежен, непретенциозен, но впечатляващ собствени стил, който ще ти даде свободата да бъдеш себе си във всяка ситуация, като в същото време изглеждаш перфектно. Днес компанията разработва още два бранда: Dockers и Denizen. Разполага и с колекции устойчива мода, като Water

Бъди част от историята, но остани себе си с LEVI'S

Когато разгледаш каталога на LEVI'S, ще усетиш неповторимия и лесно разпознаваем стил на марката – изчистен, леко класически, много свеж. Това са точно онези удобни ризи, тениски, чорапи със семпла визия, които можеш да комбинираш с всичко, да носиш почти навсякъде и да бъдеш точно себе си. Обувките на LEVI'S са обувки за разходка, за работа и за срещи с приятели. А дънките… може да се каже, че дънките LEVI'S са най-истинските дънки, които можеш да имаш, с точно онези легендарни капси и задни джобове, които създават връзката между поколения наред. И все пак са винаги точно в твоя стил.