Премини към основното съдържание

Всичко, но не и обикновено
Панталони за всички типове фигури

Всичко, но не и обикновено Панталони за всички типове фигури
Панталони за всички типове фигури889

Просто бъди себе си

Нека се радваме на всеки в неговата индивидуална красота и уникалност. Страхотно е да имаш самочувствие, да знаеш какво харесваш и какво ти отива. Ако познаваш добре фигурата си, ще се обличаш по-добре. Всичко е свързано с избора на удобни и универсални модели и комбинирането им, по начин, по който ще акцентираш на най- добрите си черти. Независимо дали имаш фигура с форма на пясъчен часовник, или пък във формата на буквата H, буквата V, A или О, намери това, което щe те накара да се чувстваш и да изглеждаш по най-добрия начин.

O форма

Ако имаш по-тънка долна част на тялото и закръглена средна част в областта на корема, имаш О-образна фигура. Подчертай силуета си с панталони с висока талия в по-широка кройка, които леко се разширяват при глезените - те могат да бъдат стилизирани без усилие и все пак да придобият елегантен вид. Цветовата гама, съобразена от главата до петите, издължава красиво тялото - помисли за костюм с панталон от плат с прави крачоли, подходящ блейзър и обувки на ток, за да изглеждаш като истинска шефка. Черните панталони и панталоните тип "бокс" са колкото универсални, толкова и ласкави за фигурата ти. Заложи на панталони с висока талия, вмъкни в тях основен модел тениска, която да подчертае талията ти, след което добави токчета и сако, за да постигнеш перфектната визия за вечерта. Бежовите панталони с широки крачоли от мека материя ще придадат обем на аутфита ти. Довърши ансмабъла с риза в същата цветова гама и токчета за зашеметяващ стил.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

A форма

Ако най-широката част на тялото ти е около бедрата, а горната част на тялото ти е по-слаба, имаш А-образна фигура. Разкроените панталони подчертават и ласкаят формите ти, а в съчетание с обгръщащата тялото мини рокля можеш да балансираш пропорциите перфектно - добави чифт токчета за визия, подходяща както за през деня, така и за вечерта, и си готова. Модна тенденция: ансамбълът с рокля върху панталон е наистина много актуална в момента! Панталоните в костюми винаги изглеждат добре, във вариант с висока талия, а в партньорство с кроп топ ще подчертаят талията ти. Вариантът с кожен панталон с висока талия е препратка към актуалните тенденции и обгръща елегантно тялото ти. В съчетание с поло, колан и мокасини получаваш перфектната визия за офиса и вечерята, за да се чувстваш удобно и уверено.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look