Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Спорт347

UNDER ARMOUR – открий какво още можеш

UNDER ARMOUR е американски производител на обувки, спортни и ежедневни дрехи за мъже и жени – един от най-големите и популярни в света. Историята на бранда започва през 1996, когато бившият капитан на футболен отбор Кевин Планк открива, че синтетичните материи остават сухи при изпотяване. Така той създава емблематичната тениска The Shorty, която бързо е оценена от футболистите от бившия му отбор. През следващата година UNDER ARMOUR разработва и патентова няколко специални материи от микрофибър: HeatGear® за горещо време, ColdGear® за топлина и сухота при студени условия, а след това и AllSeasonGear®, който осигурява комфорт на спортистите между крайностите на условията, в които тренират. С годините марката печели все по-голяма популярност - става официален доставчик на Националната хокейна лига на САЩ, пуска серия висококачествено, дишащо бельо, създава нов прототип за маратонки и обувки за бягане, патентова още няколко изобретения като бързосъхнещия памук Charged Cotton®, перфектния спортен сутиен Armor Bra™, както и съвършената изолационна система ColdGear® Infrared. През 2016 създава първата умна обувка с вградена технология Record Sensor® за проследяване и запис на данни за атлетите. И е сигурно, че това съвсем не е краят на историята на UNDER ARMOUR.

Вдъхнови се с UNDER ARMOUR

Неуморният стремеж на бранда да предоставя нови и нови решения за производителност на тренировката и представянето е наистина вдъхновяващ. В крайна сметка, UNDER ARMOUR създава продукти, от които никога не си знаел, че имаш нужда, но и без които след това не можеш да си представиш да тренираш. Това са спортни обувки и облекла, проектирани специално за да те направят по-добър в спорта, за да те стимулират да продължават да тренираш, за да ти помагат да показваш още по-добри резултати. UNDER ARMOUR е марка на смели изобретатели, които поемат рискове и не се отказват, както и на спортисти, които не спират да преследват следващото ниво.

Носи UNDER ARMOUR с удоволствие

Перфектното удобство и високото качество на маратонките и обувките на UNDER ARMOUR ще ти допаднат толкова, че ще ги носиш навсякъде. Същото важи и за комфортните якета, суичъри, тениски, панталони, които няма да позволят на жегата и студа да развалят деня ти. Това са спортни дрехи и обувки със съвременен дизайн и материали, които не крещят с вида си – те са семпли, изчистени, елегантни и понякога в смели цветове, за разкош. Но UNDER ARMOUR крещи с безусловното си качество и съвършения си дизайн, към които е лесно да се пристрастиш. А в раздела с промоции на ABOUT YOU ще получиш още по-невероятни цени.