Премини към основното съдържание

До -40% ДОПЪЛНИТЕЛНО за якета5

Само още:00Часа00Минути00Секунди
Всички продукти от REPLAY156

REPLAY – класиката в дънките

REPLAY е брандът на италианска модна компания Fashion Box S.p.A, основана през 1981 година. И до днес тя е една от водещите международни компании в сектора на производството и продажбите на мъжки, дамски и детски дрехи от деним. Брандът предлага също мъжки, дамски и детски обувки и аксесоари, носещи марките REPLAY и REPLAY & SONS. Мисията на компанията винаги е била съвършенство, което създава чрез иновативен стил, характерен италиански дизайн и висококачествени продукти. Дългогодишният опит и уменията, придобити в производството на деним, са едно от най-уникалните качества за марката. Нейни продукти могат да се срещнат на всички европейски пазари, в Близкия изток, Азия, Америка и Африка, в около 3000 магазина. А в ABOUT YOU ще откриеш голяма част от колекциите на лейбъла и ще разбереш защо продължава да стои на върха на класациите за красиви, качествени, оригинални дънки.

Рестартирай с REPLAY

REPLAY получава името си заради смисъла на думата – повторна игра или пускане, пресъздаване, прераждане и преработване. Основателят Клаудио Бузиола харесва тази дума, когато я чува по телевизията по време на футболен мач. И не е никак случайно, че сред посланиците на марката са футболистите на ФК Барселона, Неймар, Алесандра Амброзио, Джоана Смол, Ейдриън Броуди и др. В същото време цялата концепция и развитие на тази емблематична комания са в съответствие с този смисъл – тя взема най-доброто от миналото и му придава модерна визия. За целта, в REPLAY се обръща специално внимание на собствените научни изследвания и творческото развитие. Целият производствен процес се планира и наблюдава внимателно, от първите скици на дизайнерите до прототипа и готовата дреха, като в него са включени и всички условия за устойчиво производство с грижа към природата, служителите и потребителите на марката. Резултатът е лесен за забелязване – стил, на който не можеш да устоиш, и качество, което си струва да имаш.

REPLAY – смело, иновативно, стилно по италиански

Да имаш дрехи на REPLAY означава да носиш качество, стил и удобство всеки ден, а това е повече от лесно с ABOUT YOU! Ежедневните дамски и мъжки дрехи – дънки, якета, рокли и поли, блузи и суичъри, имат лек, градски, леко небрежен стил, който ти дава свободата да бъдеш себе си навсякъде, като през цялото време изглеждаш перфектно. Детските дрехи следват същата концепция, като дават шанс на малчуганите да изглеждат като истински малки дами и господа. Обувките, коланите и чантите на бранда са също впечатляващи – на пръв поглед класически, но във внимателно подбраните си детайли те са дръзко модерни и отличаващи се. С всички продукти на REPLAY получаваш със сигурност качество, удобство и онзи деликатен, ненатрапчив стил, присъщ на аристократите по душа.