Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от Karl Lagerfeld328

KARL LAGERFELD – дизайн без ограничения

Няма как да не знаеш нищо за KARL LAGERFELD и да не познаваш някой от неговите уникални тоалети. Това е личният бранд на германеца Карл Лагерфелд – фотограф, художник и карикатурист и един от най-известните модни дизайнери на 20 и 21 век. Десетилетия наред той е креативен директор едновременно на френската модна къща Chanel, на италианската модна къща за кожени изделия Fendi, както и на собствения си едноименен бранд. Марката KARL LAGERFELD той създава през 1984 г. с цел да канализира "интелектуалната сексуалност", по собствените му думи. Неуморен в своето желание да твори, той участва в редица проекти, свързани с мода и изкуство – колекция дънки съвместно с Diesel, колекция кристално изкуство с Orrefors… В каталога на ABOUT YOU ще откриеш уникалните му колекции дрехи, обувки и аксесоари за мъже и жени.

Духът на новото – това е духът на KARL LAGERFELD

Брандът KARL LAGERFELD носи изцяло духа на своя създател. Това са дрехи, обувки и аксесоари със съвременен, устремен към бъдещето дух и приятна доза лукс. Макар самият Лагерфелд вече да го няма, във всеки детайл от колекциите личи неговата страст, интуиция и креативност, съчетани с безупречен стил и луксозно качество. Цялостната естетика на KARL LAGERFELD е необичайно на пръв поглед съчетание от рок визия и парижка класика, които обаче се допълват в един предизвикателно-романтичен стил. Всичко това брандът изразява в колекции от готово облекло за жени, мъже и деца, плюс чанти и малки кожени изделия, часовници, очила, обувки, парфюми, свещи и модни бижута. И във всеки продукт ще откриеш визията на Лагерфелд за живота: „Прегърни настоящето и изобрети бъдещето“. И е лесно да видиш това в новаторските дизайни, креативните елементи и най-вече в цялостния стил, който въпреки всичко не робува на временните модни увлечения, а остава перфектен в годините.

Стил в ежедневието с KARL LAGERFELD

Едва ли има дреха на KARL LAGERFELD, която да не харесаш. Изтънченият стил на всяка блуза, пола или рокля е наистина забележителен и създаден така, че да подчертава естествената ти красота. Суичърите, тениските и панталоните са перфектни както за спорт, така и за ежедневните ти задачи и свободното време. А маратонките, ботушите и сандалите на KARL LAGERFELD са истинска еманация на светогледа му, на избирането на най-доброто от настоящето и вглеждането в бъдещето. Дамското и мъжкото бельо също са с перфектен стил и качество, за да се чувстваш удобно в кожата си във всяка една минута от деня си. Не пропускай да разгледаш и промоциите в ABOUT YOU - ще ти харесат.