Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от ESPRIT1326

Esprit – чувствай се добре, за да изглеждаш добре

Компанията Esprit е основана през далечната 1968 година от Сюзи и Дъг Томпкинс в Калифорния, САЩ. Още от самото начало философията на бранда е свързана с радостта от живота: дрехите и аксесоарите са предназначени за обикновените хора в реалното им ежедневие. А мисията е конкретна: „Искаме да ви накараме да се чувствате добре, за да изглеждате добре.“ И е успешна, защото днес дрехите и аксесоарите на марката се предлагат в над 40 държави по целия свят. В ABOUT YOU ще откриеш стотици предложения от Esprit на страхотни цени.

Esprit – всичките ти дрехи са в любимия ти стил

Колекциите на Esprit са изключително разнообразни и на практика покриват почти всяка ежедневна нужда. Основно се произвеждат облекла за мъже, жени и деца над 7 години. Тук ще намериш както спортно-елегантни дрехи за всеки повод, така и бутиково бизнес облекло за офиса, градски дрехи за ежедневието, и дори спортни дрехи, бельо, чорапи, бански костюми. Якета или тениски, рокли или дънки, панталони и сака, поли и блузи – всички дрехи са практични и качествени, удобни и модерни, за да ти помогнат да разкриеш красотата в себе си и да изразиш прекрасния начин, по който се чувстваш.

Няколко специални колекции ще ти позволят да се насладиш на своя гардероб по всяко време на годината и на живота си. Линията Esprit Kids е специално създадена за перфектния стил и удобството на децата от 7 до 14 години. EDC by Esprit е разработена според стила и нуждите на младежите, като им предлага стилни решения за ежедневието. Колекцията Esprit Sport е за времето, когато се наслаждаваш на любимия си спорт. Ще откриеш прекрасни предложения за най-вълнуващото време от живота си в специалната колекция дрехи за бременни Esprit Maternity, а линията Esprit Curves е създадена с грижа за макси дами и мъже, за да подчертае достойнствата, и да разкрие красотата им.

В последните години Esprit се грижи за природата и икономиката, като създава екосъобразна мода. Esprit Sustainable е цялостна промяна в начина на мислене, която залага на устойчиви източници на суровини, рециклиране, безопасна употреба на химикали и справедливи условия на труд.

В ABOUT YOU ще намериш предложения от всички колекции на Esprit за жени, мъже и деца.

Но това не е всичко - Esprit има и други предложения

Дрехите на Esprit са наистина прекрасни и ще те накарат да се чувстваш модерна и стилна. Но нещата не спират дотук! За да може радостта от живота да е пълна, марката създава и чанти, часовници и бижута, парфюми. Колекцията Home предлага аксесоари и текстил за дома, а от Esprit kids’ world можеш да вземеш играчки и мебели за детската стая.