Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от BIRKENSTOCK119

BIRKENSTOCK - вековен опит в производството на обувки

Успехът на създадената през 1774 година модна марка BIRKENSTOCK се корени в нейния ангажимент към изкуството да се правят ортопедично вдъхновени обувки. През вековете е натрупала богат и несравним опит, който е предавала от едно поколение на следващо. А всяка нова генерация култивира и допълнително разширява това знание. BIRKENSTOCK е световна марка. BIRKENSTOCK е не само една от петте най-добри глобални марки обувки, но е и една от най-известните немски марки в света. Създава продукти, които правят живота на своите клиенти по-лесен и по-добър. Известни са с уникалните си, анатомично оформени подложки за стъпалото. Обувките се отличават с висок комфорт, голяма функционалност и изключително качество. Високото ниво на качество е резултат от внимателно подбрани материали от устойчиви източници. Ела в ABOUT YOU и виж предложенията на BIRKENSTOCK.

BIRKENSTOCK следва най-високите стандарти за качество в обувната индустрия

Всички продукти на BIRKENSTOCK отговарят на най-високите стандарти за качество в обувната индустрия, навсякъде по света. Дамската линия на бранда се отличава с модерни визии и материали, ослепителни цветови контрасти и щампи, клиновидни токчета и подметки на платформа с ретро визия. Те са женствени, модерни и невероятно удобни. Мъжката колекция по нищо не отстъпва на дамската. Обувките са стилни и удобни, изработени от качествени материали, които са нежни към кожата и лесни за поддръжка. Подметките са с висока еластичност и добра амортизация, като осигуряват и специална подкрепа за стъпалото. Има модели, изработени от ултра лек, изключително гъвкав материал, които са подходящи за разходки до плажа, до СПА центъра или пък за активности на открито.

BIRKENSTOCK - съвкупност от стил и модерност

BIRKENSTOCK, със своите първокачествени продукти, създава разумна алтернатива за тези, които ценят функцията и качеството. Обувките им са съвкупност от стил и актуалност, и внася шик във всеки гардероб. Класически модели или продукти от най-новите колекции, повлияни от съвременните акценти на мода, това е изборът на много жени, мъже и деца по целия свят. Ако целиш да постигнеш едновременно стил и елегантност, избери официален модел обувки. Ако търсиш небрежно, младежко излъчване, заложи на маратонки, мокасини или кецове. В комбинация с подходящите аксесоари и дрехи, обувките BIRKENSTOCK ще ти помогнат да завършиш тоалета си и да създадеш стилен, новаторски и елегантен външен вид. В ABOUT YOU ще откриеш разнообразие от модели за най-различни поводи. Високото качество на използваните материали, анатомично съобразената конструкция, годините опит в производството на обувки и безкомпромисното изпълнение заложено в изработката, правят избора още по-лесен. Ако държиш на качеството, на комфорта и удобството, избери обувки от немският производител с вековен опит BIRKENSTOCK.