Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от ASICS155

ASICS – да спортуваш по нов начин

ASICS е водеща японска марка за спортни обувки и дрехи, която се гордее с перфектното си качество и иновативно удобство за по-добри спортни резултати. В основата на всичко стои Кихачиро Оницука, който през 1949 година започва собствено производство на обувки с една-единствена цел: да подтикне младите хора да спортуват. Малко по-късно дава на компанията името ASICS, което е акроним от първите букви на популярната латинска фраза „Anima sana in corpore sano“ („Здрав дух в здраво тяло“). И до днес тази фраза е едновременно вдъхновение и задача пред бранда, който бързо стигна до върха на световния спортен пазар и се задържа там десетилетия наред. Открий уникалните предложения от ASICS в онлайн магазина на ABOUT YOU.

ASICS – здрав дух в здраво тяло

През всички тези години ASICS продължава стремежа си да мотивира, вдъхновява и улеснява желанието за спортуване и движение на хора от всички възрасти и нации. Брандът не спира да разработва и патентова нови и нови революционни технологии в обувките и дрехите за спорт, които използва в своите продукти. Такъв е например супер лекият материал EVA и подметка на базата на гел aGEL (известен още като Alpha Gel), които осигуряват такава производителност на тренировката и поддръжка на стъпалото, които могат да се сравнят с ходене по облаци. От 80-те години на миналия век марката прилага биомеханика към разработването на спортните си обувки, което прави ASICS предпочитан избор за повечето професионални бегачи и спортисти. Съчетанията от техните иновации и други нови технологии за удобство и предотвратяване на травми ще ти даде свободата, спокойствието и увереността, че се грижиш добре за краката си, особено ако добавиш и специални дишащи чорапи в цвят, подходящ за екипа ти. Помисли и за останалата част от спортното си облекло – например поддържащ спортен сутиен или лек панталон, които ще ти донесат максимален комфорт при бягане, тенис, фитнес. Ветроустойчивите и водоустойчиви якета ще ти помогнат да не се съобразяваш с времето навън.

Да носиш ASICS всеки ден е страхотно

Макар да са създадени специално за спорт, по-голямата част от маратонките и дрехите ASICS са перфектен избор за твоя ежедневен спортен стил на обличане. Причината е, че всяка обувка, блуза, клин или горнище на ASICS е създадена с истинска грижа и откровено желание да ти създаде максимално удобство. Дизайнът на марката е опростен и стилен, носи в себе си приятна, дискретна елегантност. Това са дрехи, с които определено ще бъдеш забелязан, но не защото крещиш за внимание, а защото излъчваш истинска класа. Не пропускай да разгледаш и секцията с промоции на ASICS в ABOUT YOU, преди да поръчаш онлайн.