Премини към основното съдържание

Nike Air Max 270

Nike Air Max 270 – маратонките за ежедневния ти стил

Революционната технология за омекотяване на серията Nike Air създаде поредица от линии маратонки, които устояха на пазара десетилетия наред. Идеята за въздушна възглавница със специален дизайн, вградена в подметката, доведе Nike до върха на успеха, а постоянните подобрения, които компанията прави, превърнаха марката в една от най-продаваните в света. Технологията позволява обувките да бъдат едновременно леки, меки, еластични, но и достатъчно плътни, перфектни за бягане, но и за продължително ходене. И до днес модели като Nike Air Max 97, NIKE Air Zoom и NIKE Huarache продължават да бъдат търсени, носени и предпочитани както от спортисти, любители и професионалисти бегачи, така и от феновете на градския спортен стил, които имат нужда от удобна и впечатляваща обувка за ежедневието си.

Nike Air Max 270 – доброто, което става още по-добро

Маратонките Air Max 270 са сред най-новите серии на бранда, появили се през 2018 г. Това е и първата подчертано лайфстайл и голф обувка на марката. Разбира се, има и други обувки, ориентирани към ежедневието, с естетически приятна въздушна възглавница, но те все още се смятат за създадени предимно за бегачи. Числото в Nike 270 идва от новото 270-градусово обхващане в Air модула в обувката, който на практика обикаля цялата пета. Тук ще видиш и най-големия въздушен модул с цели 32 mm височина, но в същото време и вероятно най-здравия от всички до момента. От една страна, това осигурява най-голямото изместване на обема на петата, което дава страхотна поддръжка и максимален комфорт при носене. Но ще видиш също така, че придава на маратонките и впечатляваща визия.

Nike Air Max 270 е маратонката, която ще обикнеш завинаги

Nike Air 270 са с перфектно балансиран дизайн и са наистина еднакво удобни както за бягане, така и за ежедневно носене. Горната им част е от дишаща мрежа, която създава пълен комфорт дори през лятото, а самите маратонки са малко по-високи от другите модели и ще ти осигурят приятно усещане за защита. Air Max 270 са много гъвкави и това, съчетано с перфектната въздушна камера, прави обувките невероятно комфортни. Преходът от пета към пръсти при тичане и ходене е наистина мек, не натоварва глезените или коленете, което ще ти позволи да ги носиш дълго и да свършиш всичките си ежедневни задачи, без да усетиш умора. Но това, което ще впечатли всички наоколо, са страхотните цветови гами на Nike Air Max 270, които се предлагат в размери и за мъже, и за жени. Минималистичен или ярък – избери своя индивидуален стил още днес!