Премини към основното съдържание
01д
17ч
25м
38с

Празнувай 5 години с нас: До -50% ЕКСТРА само в ПРИЛОЖЕНИЕТО

Всичко друго, но не и обикновено
Якета и палта за всяка фигура

Всичко друго, но не и обикновено Якета и палта за всяка фигура
Якета и палта за всяка фигура922

Просто бъди себе си

Нека се радваме на всеки в неговата индивидуална красота и уникалност. Страхотно е да имаш самочувствие, да знаеш какво харесваш и какво ти отива. Ако познаваш добре фигурата си, ще се обличаш по-добре. Всичко е свързано с избора на удобни и универсални модели и комбинирането им, по начин, по който ще акцентираш на най- добрите си черти. Независимо дали имаш фигура с форма на пясъчен часовник, или пък във формата на буквата H, буквата V, A или О, намери това, което щe те накара да се чувстваш и да изглеждаш по най-добрия начин.

Фигура тип "ябълка"

Ако имаш по-тясна долна част на тялото и по-широка средна, твоята фигура е тип "ябълка". Класическото палто е добра инвестиция, която може да бъде част както от официален, така и от ежедневен тоалет. Класическа версия с дължина до глезена е елегантно допълнение към всеки тоалет и издължава фигурата визуално. Облечи го върху любимите ти дънки, риза с копчета и ботуши на платформа за ежедневен тоалет. Когато търсиш да подчертаеш стила си, блейзър или яке ще свърши работа – помисли за пухкав плюшен материал, с който ще се чувстваш комфортно, тъй като е идеален за уютно носене на слоеве. Облечете го на път за фитнеса, на работа или за дейности на открито. Каквото и да те кара да се чувстваш добре и стилна, ще го намериш тук!

Yasmin - Classy Black Set Look
Yasmin - Baby Blue Coat Look

Фигура тип "круша"

Ако бедрата са най-широката част от тялото ти, а горната част- най-тясната, то ти имаш фигура тип "круша". Ако искаш да се чувстваш добре и да изглеждаш добре, заложи на кожено яке. Кожено яке в цвят каки е любимеца на сезона - в съчетание с кожени панталони и мокасини ще изглеждаш добре през целия ден. Дългото кожено яке също е на мода, а в комплект с панталони и къса тениска в тъмен цвят ще изглеждаш небрежно стилна и ще се чувстваш отлично.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Black & Brown Leathery Look