Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от Desigual195

Desigual – различният стил

Desigual е компания за дамска мода от Испания, която вече четири десетилетия не спира да се радва на популярност. Първият продукт на марката е яке от парчета употребявани дънки – създава го Томас Майер през 1983 година, който през следващата година създава и марката Desigual. Малко по малко компанията се разраства, за да може днес да присъства в 107 държави по света, да има над 400 физически магазина и десет канала за продажби. Разбира се, ще намериш Desigual и в каталога на ABOUT YOU. Това са осезаем стил и качество за всеки ден, всеки повод и всяка възраст.

Desigual, it’s not the same

Мотото на Desigual е „Не е същото“. И наистина, дрехите и аксесоарите на бранда имат ярък и лесно различим стил, който никак не е като останалите. Всяка година марката пуска в продажба по две нови колекции – пролет-лято и есен-зима, като във всяка от тях създава качествени и елегантни облекла и аксесоари за жени и момичета. От 2021 година компанията произвежда устойчиви колекции от органични и рециклирани тъкани под името Love the World (Обичай света). В каталога на ABOUT YOU ще откриеш красиви и елегантни дрехи, обувки, чанти, раници, модни аксесоари на бранда. Те са толкова различни от останалите, че лесно ще ги разпознаеш дори на улицата – иновативни, свежи и пълни с настроение.

Да носиш Desigual означава да се радваш на живота

Един от най-отличителните белези на колекциите от Desigual е пъстротата във всичките ѝ измерения. Материите се преливат една в друга, комбинират се по напълно нови начини, а същото важи и за цветовете и принтовете, тъй като дизайнерите на бранда са изкушени повече от радостта да твориш и да се наслаждаваш, отколкото от тенденциите на модния подиум. Всичко това, обаче, не е просто смесица, а съчетание, създадено внимателно, с вкус, с иновативно мислене и много стил. Всеки детайл от продуктите на Desigual е обмислен и изпипан, за да ти даде прекрасното усещане за удобство и малък лукс, който прави дните далеч по-светли и радостни. Вече си наясно – Desigual е твоята марка, ако не робуваш на модата, а държиш да носиш красиви, женствени, дори леко предизвикателни дрехи, чанти, обувки, шапки , шалове и кърпи. Те са цветни и оригинални, носят усещане за радост от живота и смелостта да бъдеш себе си. Не се колебай, а се гмурни в морето на испанския стил, цвят, усещане и начин на живот. Разгледай специалните предложения, които имаме за теб, и добави към гардероба си още една капка настроение и разкош.