Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
 Марка
Всички продукти от Tally Weijl338

Tally Weijl завладява съзнанието на клиентите

Швейцарската модна марка Tally Weijl е създадена през 1984 г. от Tally Elfassi-Weijl и Beat Gruring в град Базел. В годините категорично се доказва на пазара като качествена марка за дамски дрехи и завладява съзнанието на клиентите си с интересните и смели модели. Продукцията, която излиза от модната компания е предназначена за жените с усет към елегантното, както и за младите дами със забързан начин на живот. Спортна визия, офис излъчване или изискан вечерен тоалет - Tally Weijl ще ти даде всичко това – просто влез в ABOUT YOU и открий следваща си модна находка. Модният бранд стартира дейността си с ограничен бюджет, но с новаторски идеи и качествени продукти. Огромното желание на създателите да се развиват и хъса, с който създават новите продукти, изстрелва марката високо. Днес вече е широко разпознаваема и една от най-предпочитаните от жени и момичета.

Tally Weijl дава неограничен избор от възможности

Дамските дрехи на модната компания Tally Weijl са насочени към всички дами, които държат на елегантността. Сезонните колекции обхващат всички категории дамски дрехи и изборът от продукти е огромен. Ако имаш нужда от дамско палто, имаш възможността да избираш сред ватирани, кожени или дънкови палта. По-спортна визия или изчистен, класически стил – изборът се простира до рамките на въображението ти. Имаш нужда от рокля? И тук изборът е огромен. Плетени, летни, дантелени… Само разгледай предложенията на Tally Weijl и ще откриеш това което търсиш. Топове, панталони, ризи - от каквото и да имаш нужда, разнообразието е голямо, а избора между различни цветове, кройки и стилове ще улесни избора и на най-капризните.

Tally Weijl - синоним на качество и стил

Разнообразието от дрехи на пазара, различните материи от които са изработени, широката цветовата гама и богатството от стилове, правят избора труден. Но ако държиш на уникалността на външния си вид, висококачествената изработка, удобството на дрехите и новаторския подход във визията, заложи на швейцарската марка Tally Weijl. Големият асортимент от предложения покрива изискванията и на най-взискателните клиенти. Материите, от които са направени, независимо дали от зимната или лятна колекция, са внимателно подбрани, отговарят на най-високите стандарти за качество, а изработката е безкомпромисна и съобразена с актуалните тенденции. Дрехите на Tally Weijl са приятни за носене. С тях ще се чувстваш комфортно, а големият избор в ABOUT YOU ще ти помогне да откриеш това, което отговаря на очакванията ти. Съобразени със стила на обличане и цветовите предпочитания, разнообразието от модели ще позволи на всяка жена или момиче да постигне външният вид, който желае.