Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница

Носете Ray-Ban с увереност

Ray-Ban е пионер в изработката на слънчеви и диоптрични очила. Независимо дали си фен на ретро стила в дизайна на очила или пък носител на новите модни тенденции, ще откриеш подходящите диоптрични или слънчеви очила. Многобройните модели са разделни в различни колекции: ретро визия, изключителни нови стилове, такива със смели ъгли, както и градски шик. Предлагат се в различни цветове, както на рамките, така и на стъклата. Гамата от продукти на Ray-Ban е насочена към дами и господа от различни възрасти, включително и деца. Моделите са емблематични и са винаги стилни и елегантни. С Ray-Ban просто няма как да не откриеш подходящите за теб очила. Разнообразието от модели, стилове, цветове и форми, които ще откриеш в ABOUT YOU, ще задоволи и най-високите изисквания и предпочитания.

Ray-Ban за всички

При избора на очила от съществено значение е формата на лицето. Всяко лице е различно и ако правилно определиш каква е твоята, ще можеш да намериш най-подходящите за теб очила. Овалното лице е по-високо отколкото широко, докато кръглите лица са с почти с еднаква ширина и височина, и изглеждат като кръг. Ако челото ви е по-широко от челюстта, вероятно сте с лице във формата на сърце. Квадратните лица пък се отличават с по-широки челюсти. След като определиш своята форма на лицето ще ти е по-лесно да избереш и очила, подходящи за теб. Преоткрий света с висока разделителна способност с колекциите от очила на Ray-Ban в ABOUT YOU. Гамата от продукти предлага и поляризирани слънчеви очила. Поляризираните лещи блокират отблясъците за по-добра яснота и контраст, като същевременно предлагат 100% UVA и UVB защита. Предпазват очите от слънчевите лъчи и правят света по-пъстър и ярък. Избери от селекцията класически метални, а защо не и смели стилове от цветни, висококачествени, ацетатни рамки.

Ray-Ban – Оживи света около себе си

Открий богатата гама от емблематични и стилни очила с високо качество и уникален дизайн от Ray-Ban в ABOUT YOU. Разделени са на колекции от дамски, мъжки и детски, като при изработката са взети под внимание различната анатомична форма и големина на главата при различните полове. Продуктите за най-малките са изработени със същото внимание към детайла и без компромиси в качеството. Мъж, жена или дете, със сърцевидна или овална форма на главата, фен на ретро стила или новатор, следващ модните тенденции, с очилата на Ray-Ban ще откриеш това което търсиш. Модели, неподвластни на времето или модерни и шик в крак с тенденциите на деня - очилата на Ray-Ban са необходим и атрактивен аксесоар за всеки.