Всички продукти от UGG53
UGG Домашни пантофи 'Fluffita' в светлорозово / бяло, Преглед на продукта

-31%

Premium

UGG

159,90 лв.232,90 лв.
Налични размери: 38, 39, 40, 41
UGG Домашни пантофи 'OH YEAH' в сиво, Преглед на продукта

-20%

Premium

UGG

154,90 лв.194,90 лв.
Налични размери: 36, 38, 41
UGG Домашни пантофи 'Fluff Yeah' в розово / бяло, Преглед на продукта

Premium

UGG

232,90 лв.
Налични размери: 38, 40, 42
UGG Боти 'Sid' в черно / естествено бяло, Преглед на продукта

Premium

UGG

329,90 лв.
Налични размери: 40, 41
UGG Боти в кафяво, Преглед на продукта

Premium

UGG

389,90 лв.
Налични размери: 40, 41, 42
UGG Ботуши в черно, Преглед на продукта

Premium

UGG

349,90 лв.
Налични размери: 36, 37, 42
UGG Суичър 'REY' в бледорозово / бяло, Преглед на продукта

Ново

Premium

UGG

177,90 лв.
Налични размери: XS, L
UGG Домашни пантофи 'Scufette' в таупе сиво, Преглед на продукта

Premium

UGG

194,90 лв.
Налични размери: 37

UGG – обувки и нещо повече

През 1978 година австралиецът Брайн Смит, който живее в САЩ, заедно с приятеля си Дъг Дженсън, решават да разкрият на света красотата на овчата кожа – така, както я виждат те. След като известно време опитват да внасят ботуши от австралийска кожа, но се оказват недоволни от качеството ѝ, те създава собствена марка UGG. И до днес ботушите от овча кожа са запазена марка на UGG, а след като през 2003 се появяват в шоуто на Опра Уинфри, която се влюбва в тях, популярността им нараства буквално за една нощ. През годините UGG си сътрудничи и с други емблематични модни имена, за да създаде някои наистина страхотни дизайни. До 2020 г. брандът има колекции в различни стилове на обувки и облекло, като израства от първокласен производител на ботуши от овча кожа до бранд за висококачествени обувки и домашно облекло, достъпни за всички, а вече налични и в ABOUT YOU. В последните години се фокусира върху природосъобразното производство. Инициативата FEEL GOOD описва подробно пътуването към по-устойчиво екологично бъдеще, с фокус върху общността, околната среда и иновациите на материали и технологии. Голяма част от продуктите на UGG обикновено идват от животински материи.

UGG – вдъхновение от Австралия за цял свят

Обувките на UGG са в колекции за мъже, жени и деца. Брандът се стреми да създава дълготрайното качество и дизайни, които надхвърлят краткия живот на тенденциите и остават задълго в гардероба. Освен че е лидер в индустрията в първокласните материали, UGG предоставя и пълен комфорт за краката ти. В същото време марката създава смел, провокативен и истински стил, ориентиран към тези, които правят нещата по своя начин - по единствения и най-правилния начин. Всичко това обаче е вплетено в нишките на безупречния стил и ненакърнена индивидуалност. За да разкрие красотата на идеята си, UGG си партнира с творци и активисти от цял свят, чиито вдъхновяващи истории ще те накарат да празнуваш свободата на изразяване и да изследваш важни теми.

Обуй прегръдка с UGG

Качеството, топлината, перфектния дизайн и изпипаните детайли на всички обувки UGG са толкова перфектни, че докато ги носиш, усещането е като прегръдка от любим човек, която искаш да задържиш. Това са боти, ботуши и апрески, маратонки и ниски обувки, както и домашни пантофи, които успяват да бъдат едновременно комфортни и елегантни. Без крещящи елементи, тези обувки за жени, мъже и деца се съчетават лесно както с класически, така и с модерни ежедневни и спортни тоалети, а децата просто обожават тяхната пухкавост и сладък дизайн. Не пропускай да разгледаш секцията ни с промоции в ABOUT YOU, в която има наистина изкусителни предложения.

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryEcont
*Безплатно от всички мрежи в България. При обаждания от чужбина може да се начислят такси.**Всички цени с вкл. ДДС.
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG