Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от TIMBERLAND141

СЪЗДАДЕНО ЗА СМЕЛИТЕ

Подкрепяме всички, чиято смелост е колкото очевидна, толкова и изненадваща. Хората, които движат света напред със своята смела и упорита работа. Време е да се замислим. Трябва да си възвърнем смелостта. Нека покажем на света какво означава това: СЪЗДАДЕНО ЗА СМЕЛИТЕ ДА БЪДЕШ СМЕЛ ОЗНАЧАВА ДА КРЕЩИШ С ПЪЛНО ГЪРЛО. ИЛИ ПЪК НЕ? "Смелостта за мен се крие в тишината. В размишлението. В паузата.", Arlo Parks. Певица. Текстописец. Поет.

РАЗЛЯТО МЛЯКО? НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ

Започни деня си по правилния начин с нашата подметка Greenstride™, изработена от 75% възобновяеми материали. В комбинация с уплътнената по шевовете, водоустойчива и екологична кожа "Better Leather" можеш да разчиташ на лек и напълно водоустойчив комфорт, независимо от всичко, което те очаква.


TIMBERLAND: дванадесет месеца, един сезон

Основателят на TIMBERLAND, Нейтън Суорц, е роден в Руската империя в началото на 20 век, но семейството му емигрира в Съединените щати. Той е потомствен обущар и съвсем логично става чирак в магазин за обувки. През 50-те години на миналия век той купува Abington Shoe Company в Южен Бостън и работи там повече от десетилетие, изобретявайки процес за леене на подметки под налягане. Когато внедрява този метод в производството на своите продукти, той в крайна сметка излиза с напълно водоустойчивите ботуши TIMBERLAND, способни да издържат на всякакви метеорологични условия. Този революционен продукт достига такава слава, че убеждава своя създател да кръсти официално компанията си на самия себе си. TIMBERLAND остава семеен бизнес до 2011 г., когато внукът му го продава на VF Corporation. Въпреки това обаче, популярността на продуктите на бранда продължава да расте.

Революция в разходките от TIMBERLAND

TIMBERLAND и техните емблематични жълти ботуши жънат световен успех, благодарение на революционната техника на леене под налягане: този метод е предназначен да замени ръчното шиене в производствения процес, но всъщност успява да направи обувката напълно водоустойчива. И до днес тези ботуши все още се нареждат сред най-издръжливите и адаптивни обувки. Те позволяват стабилно сцепление със сняг, поддържат краката топли и сухи дори при най-силния дъжд, превръщайки дългите летни преходи по най-стръмните склонове в забавление, без тревоги. Обувките TIMBERLAND са подходящи за теб, ако си любител на природата: тяхната цел е да ти помогнат да се насладиш на гледките, като същевременно гарантират, че околната среда е защитена и уважавана. С толкова функционални обувки и ботуши като тези, времето вече не е подходящо извинение за това, че не ти се излиза навън. Още повече, че брандът произвежда обувки за цялото семейство: жени, мъже и деца.

TIMBERLAND: да има на какво да разчиташ всеки ден

Обувките остават водещ продукт за TIMBERLAND и тяхното разнообразие ти позволява да имаш по качествен чифт за всеки повод. Дизайнът често е унисекс, което ги прави подходящи за всяка възраст и пол. Виж каталога на TIMBERLAND в ABOUT YOU – тук има наистина всичко, от маратонки до ботуши. Избери ботуши с връзки за дънките или бизнес обувки, които да подхождат на най-добрата ти риза. Маратонките и спортното облекло са идеални за сутрешно бягане, но за натоварения ден в офиса можеш да ги замениш с елегантна риза и ежедневни обувки с връзки. Допълни тоалета си с колани и не забравяй сакото или ватираното яке, в зависимост от сезона. И не пропускай да прегледаш промоциите – наистина си струват.