Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от River Island1586

River Island - най-обичаната британска марка

River Island е една от най-обичаните и известни британски марки за дамско, мъжко и детско облекло, включително обувки и аксесоари. С над 60 години опит, предложенията на компанията са известни с качествената си изработка. Линията им е стилна и достъпна, като от компанията се стараят клиентите им да разчитат на тях, като им предоставят всичко, от което се нуждаят. От облекло за повод до невероятни дънки, страхотни чанти и обувки. С над 300 магазина във Великобритания, Ирландия и по света, а вече и в ABOUT YOU, River Island е марка, която е откриваема и разпознаваема.

River Island - свежа, откровена и смела мода

Основна идея и водеща сила на River Island е да даде възможност на жените и мъжете в световен мащаб да са модерни, да бъдат уверени в себе си, да имат възможността да носят това което искат, и да бъдат такива каквито искат да бъдат. River Island е свежа, откровена и смела модна марка, вдъхновена от реалният живот. Всичко, което създава е повлияно от градския и уличен лайфстайл, както и от популярната култура. Създава дрехи, обувки и аксесоари, които са в крак с нуждите на съвременните жени и мъже, момчета и момичета. Продуктовата гама на лейбъла е голяма и разнообразна. Палта и рокли, обувки и тениски. С River Island, дамите ще намерят вдъхновение за визията, която желаят да постигнат. Неизчерпаем е избора от ежедневни рокли, интересни ризи, блузи и панталони, така необходими за забързаното ежедневие. Но, също така можеш да се възползваш и от елегантни рокли, поли и стилни аксесоари. Брандът, наличен и в ABOUT YOU, създават дрехи с усещане за елегантност.

River Island е за цялото семейство

Мъжката колекция, по нищо не отстъпва на серията от дамски продукти на River Island. И тук изработката на продуктите е с най-високо качество, а моделите са с новаторския подход в използването на цветове, материи и дизайни. Марката е предпочитан производител на ежедневно облекло за мъже. Следвайки модните тенденции, британската модна компания не спира да доказва на глобалния моден пазар, че по-нищо не отстъпва на големите модни брандове. Дрехите им са удобни за носене, с тях се чувстваш себе си, а изборът от продукти, помага да намериш точно това, което отговаря на начина ти на живот. Създадени са колекции и за най-малките. Пълна гама от продукти за момчета и момичета, съобразена с детската анатомия и нужди. Цветовете са пъстри и свежи, а изработката е с най-високо качество. С River Island ще откриеш всичко, от което се нуждаеш.