Премини към основното съдържание

Общи условия за използване на ваучери

Персонализирани намаления в раздел "Твоите оферти"

Персонализираното намеление от раздел „Твоите оферти“ е валидно еднократно до края на деня на датата на изтичане, посочена в намалението, и ще бъде автоматично приспаднато от общата сума на Вашата поръчка, ако е активирано. Не е необходим код на ваучер при плащане. Отстъпката не може да се трансферира и може да се използва само в комбинация с поръчка от ABOUT YOU.

Можете да осребрите само еднo намаление на поръчка от секцията „Твоите оферти“. Намалението „Твоите оферти“ не може да се комбинира с други промоции, ДОПЪЛНИТЕЛНИ отстъпки и ваучери. В случай на пълно връщане стойността на намалението изтича. В случай на частично връщане стойността на намалението ще бъде приложена към останалите отговарящи на условията артикули. Изплащане, последващо приспадане или възстановяване на отстъпката не е възможно.

Намалението се приписва на съответния клиентски профил и трябва да се активира в раздел „Твоите оферти“. Ако е активирано, намалението се прилага автоматично към отговарящите на условията артикули. Намалението е валидно само за избрани артикули, те са маркирани със знак "ЕКСТРА"/"ДОПЪЛНИТЕЛНО" намаление след активиране на намалението. Намалението „Твоите оферти“ може да бъде деактивирано до кошницата за пазаруване, ако клиентът не желае да го осребри в текущата поръчка.

Купони

Купонът е достъпен само в приложението на ABOUT YOU, не може да се прехвърля на друго лице и може да се използва само за поръчки от ABOUT YOU. Той може да бъде използван само веднъж до датата на валидност, указана на купона. Стойността на купона се приспада от поръчката автоматично при активирането му по време на процеса на поръчка. Купонът важи само за избрани продукти.

В случай на връщане, стойността на купона бива загубена и не може да бъде използвана отново. Не е възможно купонът да бъде изплатен в брой.

Купонът не може да се комбинира с други отстъпки и ваучери, и не се добавя към ДОПЪЛНИТЕЛНИ отстъпки. ABOUT YOU запазва всички права да промени, отмени или удължи на промоцията

В случай на връщане, стойността на купона бива загубена и не може да бъде използвана отново. Не е възможно купонът да бъде изплатен в брой.

Купонът не може да се комбинира с други отстъпки и ваучери, и не се добавя към ДОПЪЛНИТЕЛНИ отстъпки.

Ваучери с код

Ваучерът важи при минимална стойност на покупката 100 лв, освен ако в съответния рекламен материал или кампания не е посочена различна минимална стойност на поръчката. Той не може да се прехвърля и може да се използва само при поръчка от ABOUT YOU. Ваучерът е еднократен и трябва да бъде използван най-късно на датата, обозначена върху него и ще бъде приспаднат от стойността на поръчката автоматично, при въвеждане на кода, когато правите поръчката си.

В случай, че върнете всички артикули, ваучерът губи валидност. При частично връщане на поръчката, ваучерът ще се зачете, само ако общата стойност на останалите продукти достига минималната стойност необходима за използване на ваучера. В друг случай, стойността на ваучера не може да бъде приспадната от стойността на покупката. Ваучерът не може да бъде използван за покупката на продукти на стойност по-ниска от стойността на ваучера. Ваучерът не може да бъде използван заедно с други ваучери в една и съща поръчка. Ваучерът не може да бъде заменен с паричната си себестойност.

Ваучерът не важи за продукти от категория Популярни маратонки и за следните марки: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear, On. Ваучерът не може да бъде комбиниран с други отстъпки/промоции или ваучери и не се прилага върху продукти с ДОПЪЛНИТЕЛНО намаление. При загуба или кражба на ваучера, той не може да бъде възстановен от ABOUT YOU. Искания за частична или цялостна замяна на ваучера не могат да бъдат удовлетворени.

Ваучери от уебсайтове на трети страни

За ваучери от трети страни важи минимална стойност на поръчката от 100 лв. Ваучерът не може да бъде прехвърлян и може да бъде осребрен само в комбинация с поръчка от ABOUT YOU. Той може да бъде използван еднократно най-късно до датата на валидност, посочена върху ваучера, и автоматично се приспада от стойността на фактурата, ако кодът бъде въведен по време на поръчката.

В случай на връщане на цялата поръчка, стойността на ваучера изтича. В случай на частично връщане, стойността на ваучера се кредитира само ако е достигната минималната стойност на поръчката за артикулите, които не сте върнали. В противен случай ваучерът не може да бъде използван. Осребряването на ваучера за продукти на стойност по-ниска от стойността на ваучера, не е възможно. Можете да осребрите само един ваучер за една поръчка. Плащане в брой не е възможно.

Ваучерът не важи за продукти от категория Популярни маратонки и за следните марки: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear, On.Ваучерът не може да бъде комбиниран с други отстъпки/промоции или ваучери, и не се прилага върху продукти с ДОПЪЛНИТЕЛНО намаление. При загуба или кражба на ваучера, той не може да бъде възстановен от ABOUT YOU SE & Co. KG. Искания за частична или цялостна замяна на ваучера не могат да бъдат удовлетворени.".

Специални условия за ваучери, свързани с NPS

Всички участващи в NPS анкетата, дали съгласието си техния номер на поръчка да бъде използван за целите на проучването, ще получат ваучери за 50% отстъпка за пазаруване (виж условия за участие). Важи максимална стойност на поръчката 1000 лв преди използването на ваучера, следователно 500 лв след като той бъде използван. Ваучерът не е прехвърлим и може да се използва само при поръчка от ABOUT YOU. Важи в срок от 4 седмици след получаването му по имейл и стойността му се приспада автоматично от сметката ви при въвеждането на кода от ваучера при поръчването. В случай, че върнете всички артикули, които сте поръчали, ваучерът губи своята стойност. Можете да осребрите максимум един ваучер за една поръчка. Ваучерът не може да бъде заменен за паричната си себестойност. Ваучерът не важи за продукти от категория Популярни маратонки и за следните марки:Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear, On. Ваучерът не може да бъде комбиниран с други отстъпки или ваучери, и не се прилага върху продукти с ДОПЪЛНИТЕЛНО намаление. При загуба или кражба на ваучера, той не може за бъде възстановен от ABOUT YOU. Искания за частична или цялостна замяна на ваучера не могат да бъдат удовлетворени.

Ваучери с ваучер код за Live Shopping

За ваучерите се прилага минимална стойност на поръчка от 100лв. Ваучерът не може да се прехвърля, може да се използва само в комбинация с поръчка на ABOUT YOU. Той е валиден еднократно до датата на изтичане, посочена на ваучера, и ще бъде автоматично приспаднат от общата сума на вашата поръчка, ако кодът на ваучера бъде въведен по време на процеса на поръчка. В случай на пълно връщане, стойността на ваучера изтича. Не е възможно обратно изкупуване на продукти, които са под стойността на ваучера. Можете да използвате само един ваучер за поръчка. Изплащане в брой не е възможно. Ваучерът не важи за продукти от категория Популярни маратонки.Ваучерът не важи във връзка с други отстъпки, ваучери и не се прилага върху ЕКСТРА/ДОПЪЛНИТЕЛНИ отстъпки. Ако ваучерът бъде изгубен или откраднат, сумата не може да бъде възстановена от ABOUT YOU. Няма претенции за частична или пълна замяна на ваучер.

> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >