Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
 Марка
Всички продукти от TRIUMPH218

TRIUMPH – усещането да си жена

TRIUMPH International е швейцарска компания за производство на дамско бельо, която работи и остава стабилно на пазара още от далечната 1886 година. Започнала като цех за дамски корсети, днес разполага с клонове в 120 държави по цял свят и е истински синоним на качество, женственост и сексапил. В каталога на ABOUT YOU имаме много предложения от дамско бельо, чорапогащи, пижами и бански костюми на TRIUMPH за теб. Всички те са с отлична изработка, качествени материи, перфектно прилягане и онзи дизайн, който да те накара да се почувстваш жена до върха на пръстите.

TRIUMPH(ът) на вечното качество

Всичко започва през 1886 в една плевня, където Йохан Готфрид Шписхофер и Михаел Браун разполагат шест шевни машини с шестима шивачи, които да изработват дамски корсети. Само четири години по-късно шивачите вече са 150, а марката TRIUMPH е регистрирана през 1902 година. С времето започва да произвежда сутиени и да отваря клонове по цял свят. Днес разнообразието на дамско бельо, бански и пижами в TRIUMPH е изумително. Но качеството е винаги перфектно, а иновативността на марката е пословична. Тук се създават изобретения, които днес смятаме за нормални – като еластичните презрамки и материята ликра, формованата чашка без шевове, сутиените push-up... TRIUMPH печели няколко международни награди за иновации и качество: през 2015 – за сутиена Magic Wire, 2018 – за невидимия сутиен Seamless Motion Sports Bra от колекцията Triaction.

Да си жена – това е TRIUMPH

Усещане за луксозен допир по кожата ти, но и луксозна визия – ето това ти предлага TRIUMPH. Брандът използва само органичен памук и устойчиви материали, като всеки един детайл в това бельо е обмислен и създаден с грижа за комфорта и красотата на тялото ти. Нощниците, пижамите и банските – това определено са дрехи, в които можеш да се чувстваш изкусително женствена. Бикините и сутиените от памук са меки и галещи, и не създават неприятни гънки, които да се виждат през дрехите. Дори спортното бельо, което е съвършено удобно, е също така и красиво. Ела в ABOUT YOU и виж как дори оформящото бельо може да бъде секси! И всичко прилепва по теб невидимо като втора кожа и прави силуета ти зашеметяващ, точно каквато си и самата ти… Всеки модел бельо от TRIUMPH е създаден от дизайнер, който познава тялото ти и влага иновативни и вълнуващи концепции, за да те накара да се почувстваш и да изглеждаш толкова перфектно, колкото винаги си искала. Това бельо може да изглежда консервативно или предизвикателно, за да изрази точно твоя стил и същност, но винаги е привлекателно и в него ще се видиш красива, както в мечтите си.