Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от TOM TAILOR1080

TOM TAILOR – да бъдеш себе си в големия град

TOM TAILOR е германска марка дамско и мъжко облекло, която стартира дейността си през 1962 година. Стилът на бранда е предназначен за градския начин на живот и съобразен с всички възрасти. Но вкусът на TOM TAILOR е специален – често това са комбинации от неочаквани материи, принтове и дизайни, които могат да изразят точно твоето свободно виждане за нещата и света. В голямата секция на TOM TAILOR в ABOUT YOU ще намериш дрехите, които обичаш най-много – тениски, суичъри, дънки и дънкови якета, обувки и маратонки и какво ли още не. При това в различни стилове, а така ще имаш възможността да бъдеш себе си по десетки различни начини и в различни ситуации.

TOM TAILOR – за теб, който сам създаваш стила си

Макар да звучат като най-обикновени, мъжките и дамски дрехи на TOM TAILOR всъщност носят като свой отличителен белег несъмнения стил. Това са дрехи с премерено необичаен и предизвикателен вид – точно толкова смели, че да привлечеш вниманието, и точно толкова стилни, че да не губиш перфектната визия. Брандът се справя успешно с една от най-трудните задачи в модата: да ти позволи да бъдеш себе си във всеки един момент в живота си, като през цялото време се обличаш с вкус, но по своите собствени правила и настроения. Всяка година TOM TAILOR предлага две чисто нови колекции мъжко и дамско облекло. Те са пълни с денима, който всички толкова обичаме, във всевъзможни комбинации, цветове, кройки и стилове. Към него дизайнерите добавят и редица елегантни възможности. Така ти предлагат възможността да носиш TOM TAILOR и в ежедневието, и на срещи с приятели, и на разходки по плажа, и в офиса. И за да е всичко още по-хубаво, дрехите покриват широк диапазон не само от нужди и вкусове, но и от размери.

Да носиш TOM TAILOR означава да бъдеш себе си

Всеки градски обитател знае, че стилът е изключително важен, но само ако е съчетан с комфорт, който да ти позволи да правиш всичките си любими неща и да прекарваш спокойно дълги часове навън. В това отношение концепциите на TOM TAILOR, които ще откриеш в ABOUT YOU, носят изключителна интелигентност. Те ще ти осигурят не само удобството да се движиш, но и комфорта да се чувстваш добре както във всяка ситуация, така и в собствената си кожа. Изкусните дизайнерски детайли съумяват да подчертаят красивите страни на силуета ти, като в същото време ти оставят достатъчно пространство, за да откриваш и създаваш себе си в разнообразни комбинации от любими дрехи.