ДНИ ЗА ПРОМОЦИИ: до -70% ЕКСТРА5

Само още:00Часа00Минути00Секунди
Premium134

Swarovski – да заблестиш истински

Swarovski е сред най-популярните марки за бижута в света вече повече от век. Началото на бранда дава упоритият син на стъклар Даниел Сваровски, който е пленен от идеята да създаде диаманти, достъпни за всекиго. След деветгодишни усилия той изобретява машина за изключително прецизно изрязване и шлифоване на кристали и след като се мести от родната Чехия в Австрия, през 1895 година основава компанията си. Неуморният му изследователски дух обаче не спира и през 1908 г. създава лаборатория за синтез на изкуствени кристали от стъкло с перфектна чистота, близка до блясъка на диаманта. Брандът предлага още свои изобретения като инструменти за обработка, светлоотразителна пътна сигнализация и оптика. Когато през 20-те години на мода излизат дамските вечерни рокли, обсипани с блещукащи камъчета, Сваровски се свързва с Шанел, Скиапарели, Баленсиага и Диор, и навлиза в света на висшата мода, като започва да изработва кристали за облекло. Днес брандът произвежда изключително разнообразие от продукти от своят съвършен изкуствен кристал – кристални скулптури, бижута, кристали, полилеи, домашна декорация. Разполага с почти 3000 магазина в над 170 държави. В каталога на ABOUT YOU ще откриеш невероятните дизайнерски бижута и часовници на Swarovski, с които е лесно да заблестиш, където и да си.

Swarovski, който не спира да изумява

Технологията за изработка на изкуствените кристали Swarovski вече е напълно усъвършенствана и патентована, но това далеч не е достатъчно за бранда. Тук продължават да се търсят нови материали и технологии, които да създават още и още красив блясък. Днес фокусът е върху рафинирането на кристалите и доусъвършенстването на дизайна им, за да се даде възможност да се получи още по-изящен блясък и изтънченост на всеки един детайл. Непрекъснатото развитие в тази насока прави Swarovski един от лидерите в производството на кристални продукти. Брандът патентова не само нови, по-рафинирани материали, но и технологии на обработка, включително техники, извършени на ръка за още по-голямо внимание към детайла, за повече креативност и ценност на продуктите. В крайна сметка целта на компанията е постигната: тя предлага на пазара ювелирни бижута и кристали с визията на истински диаманти, но на цена, която всеки може да си позволи.

Диаманти Swarovski за всекиго

Ако блясъкът е твоят начин да изразиш себе си, то бижутата на Swarovski са перфектният начин да го постигнеш. В каталога на ABOUT YOU ще откриеш изумителни дамски пръстени, гривни, колиета, обеци и часовници с оригинални кристали Swarovski. Прозрачни като планински извор, розови като изгрев или сини като лятно небе, всички тези блестящи бижута ще подчертаят красотата ти и ще ти донесат истинска радост както за твоите специални официални случаи, така и в ежедневието.