Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от Superdry522

Superdry – един уникален стил

Superdry е британска компания за производство на конфекция – дамско и мъжко облекло със специфична визия. Стартът на компанията е даден през 2003 г. от Джулиън Дънкертън и Джеймс Холдър, които създават заедно първата колекция на бранда и го пускат в продажба през 2004. Компанията започва франчайз програми по цял свят и има амбицията да се превърне в глобална лайфстайл марка. Към 2018 г. Superdry се продава в 157 държави. През 2020 стартира програма за устойчиво производство, като включва рециклирани и органични материали със специална грижа към околната среда, служителите и потребителите си. Лейбълът съчетава своите световно признати дизайнерски детайли и супер качество на цена, която определено си струва. Резултатът е видим в скоростта, с която марката добива популярност и завзема голям пазарен дял. В ABOUT YOU ще разгледаш смелите и стилни дамски и мъжки дрехи и обувки на Superdry, специално създадени за градския начин на живот и твоите ежедневни нужди от комфорт и стил.

Предизвикателни и свежи със Superdry

Superdry създава ярки продукти и силуети, изработени от първокласни материи. Брандът е насочен към младежите с оригинален стил и усет към модерното, затова обикновено се харесва на потребители на възраст между 15 и 25 години. Но тези страхотни дрехи и обувки са подходящи и за всеки, който има младежки дух и начин на живот. Напоследък марката се насочва към по-широк възрастов диапазон, като разраства типа и стиловото разнообразие на продуктите си. Всяка блуза, панталон, пола и яке на Superdry е висококачествена и съвременна дреха. Стилът им е съчетание между американски винтидж, азиатско вдъхновение, изразено чрез японски графики, и английски стил. По тези дрехи ще намериш избелвания, нарочно търсен състаряващ ефект, рисувани на ръка детайли, изключителни кройки и майсторска изработка до последния детайл. При Superdry различни култури и епохи се събират на едно място в уникална хармония, и ако и ти се чувстваш гражданин на света, то Superdry ще бъде марката, която по-добре от всяка друга може да отрази светогледа ти, начина ти на мислене и на живот.

Superdry – твоята култура и ценности, пресъздадени в дрехи

Ако вярваш, че дрехите могат да бъдат израз на твоя вътрешен свят и на твоите убеждения, то вероятно ще откриеш себе си в дрехите на Superdry в ABOUT YOU. Продуктите на марката са създадени, за да ти донесат вдъхновение, за да ти помогнат да се чувстваш част от човечеството като цяло. В същото време носят модерния дух на свободата, като ти дават възможност да изглеждаш предизвикателно или елегантно, ретро или авангардно според момента и настроението си.