Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от SKECHERS122

SKECHERS – лекота за ежедневието

SKECHERS е американска марка обувки, създадена в Калифорния през 1992 година, и е третата по големина в САЩ. Неин основател е Робърт Грийнбърг, който преди това създава бранда LA Gear и няколко години по-късно го напуска. В началото произвежда ботуши и обувки за кънки, но с времето започва да набляга все повече на ежедневните обувки. Днес SKECHERS се специализира в иновативните и стилни дамски, детски и мъжки обувки за спорт, работа или игра. Основният фокус на бранда са нуждите на съвременния човек и новите тенденции в производството. Първото нещо, което ще видиш в каталога на SKECHERS в ABOUT YOU, е дизайнът на тези обувки – те са елегантни, разнообразни, но и практични, и напълно подходящи за носене както по време на тренировка или игра, така и в ежедневието.

Различни SKECHERS за всяка активност

Необичайността на дизайна е съществена част от стила на обувките SKECHERS. Това е марка без ограничения във възможностите и стиловете, които предлага. През 1997 година стартира детската серия с обувки и маратонки със свеж дизайн и невероятно удобство, които децата обичат. Линията маратонки Performance пък предлага стабилност и удобство по време на спорт, но бързо се превръщат в универсални обувки за всеки ден, които се съчетават с ежедневна или по-небрежна визия. Причината е една: всички обувки SKECHERS са преди всичко много, много удобни. Марката полага специални усилия, за да направи артикулите си перфектно прилягащи към стъпалата и да осигури максимален комфорт на движението, без значение за каква активност се използват. За целта брандът използва не само специално разработени дизайни, но и качествени, реномирани материали. Залага също така на устойчиво производство, свързано с рециклиране, както и коректни условия на труд.

Маратонките SKECHERS, които обичаш

SKECHERS се грижи специално за това да създава продукти за всеки стил. Така че няма да ти е никак трудно да откриеш онези качествени маратонки или обувки, които да паснат на начина ти на живот, на личния ти стил и дори да те вдъхновят за нови преживявания. Тук ще видиш ниски или високи маратонки SKECHERS, летни и зимни обувки за жени, деца или мъже, които винаги пасват перфектно на краката и изглеждат стилни и привлекателни. Маратонките осигуряват още по-голямо удобство и производителност при тренировка, тъй като са леки, меки и дишащи. Ботушите са топли и красиви, а леките и ярки сандали са перфектния избор за разходка в слънчевите дни, тъй като се съчетават лесно с всякакви бермуди или рокли. Не пропускай да разгледаш и специалните промоции на SKECHERS в ABOUT YOU.