Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от PATRIZIA PEPE390

PATRIZIA PEPE – когато искаш да си контрастна

PATRIZIA PEPE е марка за стилни дами, създадена през 1993 година във Флоренция от дизайнерката Патриция Бамби и бизнес партньорът ѝ Клаудио Ореа. Още от самото начало брандът е предизвикателно различен и изпълнен със собствен стил, така че никак не е чудно, че съвсем скоро се нарежда сред най-популярните имена в дамската мода. И щом разгледаш каталога на PATRIZIA PEPE в ABOUT YOU, веднага ще забележиш – всички блузи, поли, рокли, панталони, якета, обувки, чанти и аксесоари тук са забележимо различни, пълни с контрасти, ярък стил и доза лукс.

Уникалната PATRIZIA PEPE

Емблемата на марката е муха – разпознаваема, леко ексцентрична и точно толкова смела, че да разкрие същността ѝ. Изискани цветове, смели щампи, неповторим дизайн – това е начинът на PATRIZIA PEPE да създава дамски дрехи, които не просто пасват на стила ти, но и отговарят на настроението ти. Лесно ще видиш как всеки детайл, дори най-необичайният, е на мястото си, прецизно замислен и изработен, с една единствена цел: да подчертае жената в силуета ти. В същото време PATRIZIA PEPE постоянно търси нови и нови материали, с които да ти достави още повече комфорт. Добави към това и приятна доза достъпен лукс, който се крие не само във външния блясък на дрехите, но и в пълното удобство, което ще ти донесат, и ето, че получаваш точно онова, от което имаш нужда и което PATRIZIA PEPE със сигурност ще ти предложи. При това във всеки детайл от вида ти – от шапката през роклята до обувките.

PATRIZIA PEPE – гордостта да си жена

Като смела дама, която обича да изразява индивидуалността си и да показва своя силен и независим дух, ще оцениш подобаващо концепцията на PATRIZIA PEPE. Дизайнерката създава уникални по рода си дрехи, които внасят блясък в сивото ежедневие. Те са изключително удобни, защото всяка градска жена има нужда преди всичко от комфорт в дългите си дни. Те са разнообразни, защото всеки ден имаш по няколко повода да смениш тоалета си и искаш всеки път да си еднакво стилна и себе си. В същото време това са облекла за чувствена, нахакана, смела и осъзнаваща достойнствата си дама, която обича да експериментира и вярва в личността си. Без значение дали носиш сребристи дънки, малка черна рокля, спортен суичър или елегантен офис блейзер, едно е сигурно: PATRIZIA PEPE ще подчертае твоята забележителна женственост и ще я подплати с усещане за успех, самочувствие и собствен стил. Това е по-малко мода и повече начин на живот – креативен, женствен и винаги елегантен.