Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от new balance283

New Balance – балансът в теб

New Balance е името на американската марка спортни обувки и дрехи, създадена още през 1906 година от ирландския емигрант Уилям Дж. Райли. В началото произвежда стелки и първият му продукт е толкова успешен, че дава и името на фирмата – „Нов баланс“, заради иновативния начин, по който осигурява опора на стъпалото. Днес тя е сред най-големите производители на мъжки, детски и дамски дрехи и обувки за спорт. Маратонки, якета, суичъри, тениски, панталони – това ще видиш в секцията на New Balance в ABOUT YOU. И със сигурност ще разпознаеш популярните им, невероятни маратонки за бягане New Balance 950.

Ако се стремиш към съвършенство, това е твоят New Balance

Продуктовата гама на бранда и до днес е предназначена предимно за спорт, но вече се простира далеч извън игрището. Комфортът, който ще откриеш в тези маратонки и дрехи, ще подобри представянето ти по време на тренировка или състезание, дори ако спортът е само твое хоби. Революционните технологии, вниманието към детайла и разбирането на спорта правят New Balance избор на много спортисти по света. Маратонките на New Balance за бягане все още предлагат изключителна мекота и онзи баланс със стабилна опора върху три точки, благодарение на който стават популярни. Днес обаче те са високотехнологични и още по-съвършени. Такива са и спортните дрехи – собствената технология NB Heat Technology ти гарантира топлина за мускулите и бързо отвеждане на влагата от тялото. За да предложи този комфорт на всекиго, New Balance покрива пълната гама размери за деца, жени и мъже. В същото време работи с огромно разнообразие от стилове и цветове, като създава смел и ярък стайлинг, за да те забелязват точно толкова, колкото мечтаеш.

New Balance между спорта и ежедневието

Напоследък стилът за фитнес и бягане се пренесе и по улиците на града и ако ти също обичаш да излизаш навън с любимите маратонки, клин и тениска, то New Balance има какво да ти предложи. Стилът на тези продукти е изумителен и можеш да ги носиш и в ежедневието си – особено в онези дни, в които се налага да свършиш твърде много неща. Маратонките имат семпли, класически линии, които пасват на почти всички дрехи – дънки, къси панталони, рокли. В същото време съчетанията от цветовете по тях са наистина впечатляващи и никак няма да е трудно да откриеш себе си сред тях. Тениските New Balance са ярки и свежи, точно като теб, а клиновете и панталоните са изключително удобни. И докато избираш, не пропускай да провериш специалните промоции в ABOUT YOU.