Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от NAPAPIJRI31

NAPAPIJRI преобръща модните тенденции в света на спорта

Марката NAPAPIJRI е създадена през 1987 г., близо до най-високата точка на Европа, връх Монблан. Италианската модна компания е започнала пътя си като производител на пътни чанти и раници, но с времето се насочва към облекло за открито и активности в по-екстремни условия. Черпи вдъхновение от великите експедиции на миналия век и от безстрашните изследователи, които са превърнали живота си в безкрайно и вдъхновяващо пътешествие. NAPAPIJRI е с финландско звучащо име и норвежко знаме като лого, но стремежът на тази нова италианска компания към развитие води до стартиране на производството и на облекло. От високите, снежни планини до улиците на градовете, от морския бряг до мегаполисите: продуктите на NAPAPIJRI не признават граници и са предпочитани спортни стоки по целия свят. Разгледай предложенията на италианския лейбъл в ABOUT YOU.

NAPAPIJRI: От полюсите до града

Изработката на продуктите е безкомпромисна, а приспособимостта и здравината на използваните материи, както и новаторския подход в използването на цветове, превръщат марката NAPAPIJRI в производител на пълна гама от спортни и ежедневни продукти за мъже, жени и деца. Брандът придава ново значение на облеклото за открито чрез комбиниране на иновативни материали, но също така отделя специално внимание към стила. NAPAPIJRI се превръща в революционер в света на спортните стоки и екипировка за открито. Фокусира се към напълно различения дизайн в спортното облекло, което създава, но и държи на изключително технологичната изработка с най-високо качество. Спортната компания си пробива път и към пазара за градски облекла. NAPAPIJRI процъфтява отхвърляйки етикетите, надхвърляйки специализираното спортно облекло и преследвайки неочакваните пътешествия по пътя си.

Пътешествието на NAPAPIJRI

Еволюцията на марката печели силно присъствие на NAPAPIJRI в света на първокласното облекло за спорт, отдих и пътешествия. Предложенията на компанията са подходящи за носене както в града, така и в планините. Вдъхновени от връзката ни с природата и северната мъдрост, черпещи идеи от екстремните пейзажи, но и от познатите градски гледки, дизайнерите на NAPAPIJRI не спират да се развиват. С продукти, насочени както към мъже и жени, така и към деца; от якета за мразовити зимни условия, до тениски и къси панталони за летни активности – изборът е огромен, а в ABOUT YOU ще откриеш всичко това. Непрестанните изследвания, погледът към модното и иновациите в изработката, правят всяко предложение на марката уникално. NAPAPIJRI, чието име означава „арктическа окръжност” на финландски, е компания, която е с поглед напред. Сигурни в миналото си, продължават в бъдещето с оптимизъм, очаквайки с нетърпение нови възможности, нови форми и технологии.