Премини към основното съдържание

До -40% ДОПЪЛНИТЕЛНО за якета5

Само още:00Часа00Минути00Секунди
Всички продукти от MUSTANG235

MUSTANG – вечна класика и мода

MUSTANG стартира като марка дънки в Германия още през 1932 година и бързо се превръща в легенда по цял свят. И до днес пази класическите линии на моделите, които стават нейна запазена марка, а самите дрехи са толкова качествени, че започват да ги наричат „безсмъртни“. Същото важи и за обувките MUSTANG, които можеш да видиш и поръчаш от каталога на ABOUT YOU.

MUSTANG – дрехи за мъже с вечен стил

Колекциите панталони на MUSTANG са предназначени както за мъже, така и за жени. Популярни са предимно сред младежите, главно заради високото качество на материите и изработката, и невероятния си стил. В ABOUT YOU можеш да поръчаш също ризи, блузи и тениски за мъже. Но преди всичко в колекцията дрехи са дънките и якетата от деним, които вече десетилетия наред не слизат от модната сцена. Сега можеш и ти да ги имаш в гардероба си.

Можеш лесно да разпознаеш марката по логото с див мустанг, но също така и по страхотното съчетание между класически дизайн и модерен дух. Това са спортно-елегантни дрехи, които дават усещане за свобода, а качеството им е винаги перфектно. Марката MUSTANG символизира свободата на американския Див Запад и е добре приемана по цял свят.

MUSTANG – обувки с вечен стил

След успеха на световните пазари на дрехи, преди няколко години брандът реши да започне производство и на обувки и колани. Стилът на обувките MUSTANG е също толкова лесно разпознаваем – това са класически на вид обувки, боти, ботуши, кецове, маратонки, към които са добавени модерни елементи, а резултатът е истински оригинален. Тук ще откриеш обувки за мъже, жени и деца за всякакви ежедневни нужди.

Това определено са модели, с които да разкриеш своята същност и индивидуален стил. Обувките за мъже, жени и деца са визитната картичка на немската модна марка, защото разчитат на страхотни тенденции и стилни обувки, почерпили вдъхновение от Дивия Запад. Впечатляващи не само на визия, но и изключително удобни за носене, с креативен дизайн, от който се усеща вниманието към детайла.

Рекламният слоган на MUSTANG говори сам за себе си: „Истинският стил никога не умира“. Но в същото време може да е и разнообразен! Ето защо в колекцията на бранда има класически или модерни, забавни или сериозни, винтидж или направо фънки обувки в разнообразни стилове, цветове и дизайни, сред които можеш да избираш подходящи за всичките си любими стилове. Но най-важното от всичко е, че качеството е винаги перфектно, а стилът ти – вечно безупречен.

Не забравяй да добавиш и страхотен, качествен колан MUSTANG, който да допълни перфектно впечатляващата ти визия.