Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от FILA201

Модно вдъхновение от FILA

Компанията FILA е основана през 1911 г. в Биела, Италия. Първоначално брандът се фокусира в изработката и продажбата на мъжко и дамско бельо, но по-късно започва да се развива и така се превръща в световноизвестна марка за спортни облекла. Отличава се със свеж и семпъл дизайн, позволяващ многообразие от възможности за комбиниране и съчетаване на различните компоненти от аутфита, които са специално създадени за практикуване на определени спортове, като фитнес, плуване, тенис, плажни активности и сърф. Колекциите на марката FILA, които ще откриете в ABOUT YOU са създадени както за жени, така и за мъже, и деца. Отличават се с провокативна, нетрадиционна, но същевременно стилна и семпла визия. Компанията представя автентично спортно облекло с нотка на космополитен чар. И до ден днешен FILA е символ на изтънченост и безкомпромисна италианска изработка, вдъхновяваща отвъд спортните граници, чак до улиците на мегаполисите и модните подиуми.

FILA - синоним на перфектно спортно облекло

FILA осъзнава ролята, която играе подходящото спортно облекло и създава продуктите си, следвайки принципа, че спортния аутфит следва да подкрепя атлетите в изпълнението на ежедневните им активности. Всичко, което излиза от модната марка е прецизно изработено, съобразено с движението, натоварването и гъвкавостта, които се изискват при практикуването на различните спортове. Дамските колекции дрехи и обувки са създадени с особено внимание към женските нужди и анатомични особености. Мъжките и детски серии не отстъпват по качество, практичност и мисъл при изработката. Спортния стил, обаче, по никакъв начин не пречи моделите да са също така елегантни, модерни и свежи. FILA е синоним на отличното активно облекло, носещо в себе си уникалния спортен дух. Марката символизира класа и модно съзнание, и внася вечен блясък в гардероба ти. Традиционен и модерен, елегантен и ежедневен, спортен и стилен, ретро и свеж – стилът на FILA е всичко това.

Еволюция от FILA

Престижната италианска марка за спортни облекла FILA е известна по целия свят с качеството си. Култовите им колекции са съвкупност от стил и модерност, и ще внесат блясък и спортен стил в гардероба ти. В ABOUT YOU ще откриеш продукти както в класически стил, така и повлияни от най-новите акценти на спортната и уличната мода за жени, мъже и деца. Дали джъмпер, яке, шорти или маратонки - следващият ти любим артикул от FILA вече те очаква. Автентичните модели можеш да съчетаеш в разнообразни комбинации и цветови стилове. В комбинация с подходящите аксесоари от FILA, независимо дали чанти, шапки или каскети, ще можеш да завършиш тоалета си, като създадеш стилен цялостен външен вид със спиращи дъха детайли.