Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от Dr. Martens151

Dr. Martens - символ на субкултурата

Тази модна марка обувки е създадена от немският лекар Dr. Martens. Първият чифт се появява на пазара през 1949г. Въздушната възглавница на петата ги прави изключително комфортни и удобни за носене. Първоначалната идея на създателя са обувки с въздушна възглавница в подметката, високи и с връзки, а самият замисъл за тях се появява след като получава контузия на глезена по време на ски ваканция. Целта на обувките е да стабилизират глезена и стъпалото, и да предпазят крака от сътресения. В началото са ги носили само работници, но през 70-те и 80-те години стават истински хит на пазара. Някогашното изобретение на един лекар, създадено с цел да предпази крака му по време на възстановяване след контузия, се превръща във водеща модна марка за обувки. В наши дни кубинките Dr. Martens са предпочитани от мъже и от жени. Те са символ на субкултурата и се носят от хора с най-различни вкусове. Открий своите нови обувки от Dr. Martens в ABOUT YOU.

Dr. Martens - практични, удобни и със собствен дух

Обувките Dr. Martens са стабилни, със суров дизайн, в милитари стил, и изминават дълъг път, преди да се наложат в света на модата. Чудесно допълват всяка една визия и се предлагат колекции, създадени за жени, мъже и деца. Моделите са много и разнообразни, а цветовете и принтовете са креативни и с новаторски дух. От класически черни кубинки до модели в ярки цветове, интересни щампи, флорални мотиви и шотландски карета. Можеш да избираш и височината на обувките. Има модели до глезена – идеални за пролетта и лятото, както и високи кубинки, подходящи за по-студените месеци. С кубинките Dr. Martens ще разчупиш своя стил и ще му придадеш рок-стайлинг излъчване. Комбинират се перфектно както и с кежуъл стил на обличане, така и могат да бъдат акцента в една по-елегантна визия.

Dr. Martens нямат нужда от представяне

Обувките на Dr. Martens са толкова известни, че не е нужно да се представят. Култовите им колекции са съвкупност от стил и модерност, и ще внесат бунтарски стил в твоя гардероб. Класически модели или нови творения, повлияни от най-новите течения в уличната мода, те са изборът на много жени, мъже и деца по целия свят. В комбинация с подходящите аксесоари и дрехи, кубинките Dr. Martens ще ти помогнат да завършиш тоалета си и да създадеш стилен, новаторски и цялостен външен вид със спиращи дъха детайли. Те са елемент от гардероба, който ще ти позволи да не бъдеш като всички останали. Ако държиш да се отличаваш в тълпата, ако държиш на различното, на уникалното, и преследваш своя собствен моден стил, разгледай обувките Dr. Martens в ABOUT YOU.