Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от Crocs131

Crocs - гумените чехли които покориха света

Марката Crocs е основана през 2002 г. от Линдън Хансън, Скот Симанс и Джордж Будекер. Идеята за световноизвестните гумени чехли на дупки се ражда докато тримата приятели са на ваканция на Карибите. Липсата на подходящи обувки за лодка ги кара да направят такива от пяна. Обувките се оказват изключително практични и удобни, и така тримата решават да основат фирма и да развият идеята си. Въпреки липсата на капитал и критиката на модните дизайнери, техният продукт става истински хит на пазара. Първоначално обувките се показват само на изложения за лодки. Основният продукт на марката са чехлите Crocs. Изработени са от анти-бактериален материал Croslite. Това е пресована смола, благодарение на която, обувките се адаптират към формата на крака. С качеството на медицински обувки, чехлите Crocs подобряват стабилността на стъпалото и крака. Също така, вътрешната част е от масажна структура, която активира оросяването. Обувките Crocs спомагат да се избегне изтощение на краката, омекотяват стъпването и предпазват от травми. Избери практичността и комфорта с гамата на Crocs в ABOUT YOU.

Crocs – практични, леки и удобни

Първоначално създадени за лодки и кораби, обувките Crocs се отличават с гъвкава горна част и ортопедична пета, която помага да позиционираш стъпалото, и са перфектни за дълготрайно носене. Чехлите Crocs разполагат с практичен колан отзад, който помага, да стоят стабилно на крака по време на ходене. С Crocs можеш да стоиш на краката си с часове и въпреки това се чувстваш комфортно. Леки и удобни, те осигуряват на краката така необходимата проветривост през горещите дни. Crocs са водоустойчиви и непропускливи, и това помага да се избегне появата на бактерии и гъбички. Обувките са хигиенични и не задържат миризми, в сравнение с други подобни модели. Благодарение на материала от пяна, тези чехли са много леки. Запазена марка на компанията са ярките цветове и креативните принтове. В ABOUT YOU, гумените чехли са предлагат в най-различни цветове и шарки и може да ги съчетаеш с твоя индивидуален стил на обличане.

Crocs за цялото семейство

Марката Crocs произвежда и сандали, меки пантофи, гумени ботуши за дъждовните дни, както и топли апрески за зимата. Предлагат се модели както за мъже и жени, така и за деца. Първоначално Crocs не са предназначени за улична или ежедневна мода, но бързо добиват популярност и там. Благодарение на своя незабравим дизайн и функционалност, Crocs бързо се превръщат в едни от най-купуваните обувки по света. Марката вече е сред най-големите компании за обувки и продава милиони бройки от практичните гумени чехли на дупки.