Премини към основното съдържание

За якета и палта
Наръчник за материи

За якета и палта Наръчник за материи
Наръчник за материи281

Изкуството на материите

Твоят наръчник за визиите, фактите и съветите за това какво се крие в твоите якета и палта - намери идеалното за теб

Топлината никога не е изглеждала по-добре

За якета и палта Наръчник за материи
За якета и палта Наръчник за материи

Ако търсиш връхна дреха, която да те предпазва от студа и в същото време да позволява на тялото ти да се движи естествено - пухеното яке е правилният избор. Предлагат се с различни дължини, нива на топлина и видове изолация: пух, синтетични пера или дори иновативни вегански алтернативи, изработени от диви цветя и дървесни влакна. В зависимост от случая можеш да направиш якето по-елегантно, като го съчетаеш с дебел пуловер, вълнен панталон и кожени ботуши до глезена, а дънките, уютното худи и любимите ти маратонки са идеални за разходки в града и на открито.

Нашият съвет: ако търсиш пух, който е произведен по отговорен начин и идва от етични източници, потърси етикета Responsible Down Standard (накратко RDS) в детайлите на избраните продукти.

Където функционалността среща стила

За якета и палта Наръчник за материи
За якета и палта Наръчник за материи

Функционалните материали са най-добрият избор, когато става въпрос за пълна защита от непредсказуемото време. Кройката на функционалното яке трябва да е достатъчно свободна, за да позволява носенето на още два слоя отдолу, които да задържат топлината. Съсредоточи се върху практични детайли като висока яка, която предпазва врата ти, качулка, която ще те предпази от дъжд, и маншети, които могат да се затягат. Когато не изследваш природата, можеш да носиш функционалното яке с всекидневни визии - комбинирай го с дънки, панталони каки, широки ботуши или маратонки.

Нашият съвет: избери висококачествени мембрани като Gore-Tex, които са водоустойчиви, дишащи и здрави.

Изключителен модел с индивидуален характер

За якета и палта Наръчник за материи
За якета и палта Наръчник за материи

Когато искаш да придадеш стил и в същото време да ти е изключително топло, якето от шерлинг е твоят избор. Кожата блокира вятъра, а вътрешната вълна запазва топлината в якето. За най-добра грижа използвай водоотблъскващ спрей преди да го облечеш за първи път, изсуши го на въздух, ако се намокри, и изчисти влагата с четка с мек косъм. Якето от шерлинг е вечна класика, така че има смисъл да инвестираш в цветове като черно, кафяво, тъмносиньо или зелено каки. Носи го върху любимите си основни модели и си готов!

Класика и то с основание

За якета и палта Наръчник за материи
За якета и пал�та Наръчник за материи
Купони само за теб в приложението!
Вземи -15% купон за нови клиенти на приложението и много персонализирани оферти.