Премини към основното съдържание

Съвети, които трябва да знаеш
Как да се грижиш за дрехите си

Съвети, които трябва да знаеш Как да се грижиш за дрехите си
Как да се грижиш за дрехите си180

Грижата за дрехите ти никога не е била по-важна- за теб, за дрехите ти и за планетата. Ето някои практични съвети и трикове, които ще удължат живота на дрехите ти и ще им помогне да изглеждат като нови за по-дълго.

Суши дрехите си на въздух

Избери да простреш дрехи си- така те ще запазят своите цвят, форма и еластичност. Освен това е по-добре за планетата и за твоята сметка за ток.

Избери правилната температура за пране

Заложи на по-ниски температури като 20 или 30 градуса. Така ще защитиш дрехите си от избледняване или свиване. Също така е по-добре за планетата и джоба ти.

Съвети, които трябва да знаеш Как да се грижиш за дрехите си

Използвай нежен препарат

Избери перилен препарат, който е обозначен като деликатен или нежен; това ще направи услуга на теб и бельото ти. Тези препарати обикновено не съдържат агресивни химикали като белина, фосфати или ензими, които могат да повредят и разрушат определени тъкани, но въпреки това изпират.

Съвети, които трябва да знаеш Как да се грижиш за дрехите си

Важни са малките стъпки

Пери дрехите си с лицето навътре и премахни петна като изпереш на ръка с гъба и специален препарат против петна. За изцяло натурален препарат против миризми заложи на белия оцет- сложи половин чаша бял оцет в пералнята по време на изплакване. За да помогнеш на любимия ти пуловер да изглежда винаги като нов използвай уред за премахване на мъхчета или гребен. Лесно е да се грижиш за дрехите си и да им помогнеш да изглеждат като нови за по-дълго. Тези малки природосъобразни стъпки могат да те отведат далеч!

Съвети, които трябва да знаеш Как да се грижиш за дрехите си
Купони само за теб в приложението!
Вземи -15% купон за нови клиенти на приложението и много персонализирани оферти.