Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
 Марка
Всички продукти от Missguided105

Missguided – свежите тоалети и модни решения

Марката Missguided е сравнително нова на модният пазар. Създадена е от Нитин Паси през 2009 година в Ню Йорк. Въоръжен единствено със страстта си към модата и безкрайна амбиция, той бързо напредва, и днес управлява глобална модна марка, като се стреми непрекъснато да подобрява това, което прави във един всеки аспект от дейността си. Създавайки дамска мода, черпейки вдъхновение от съвременните неудържими жени, които не се страхуват да бъдат себе си и да постигнат всичко, което искат, бранда бързо печели почитатели и изгрява на световната модна сцена. Дизайнерите на компанията не спират да работят за да предоставят на клиентите си най-свежите тоалети и най-новаторските решения. Ела в ABOUT YOU и избери своята нова находка от Missguided.

Missguided – глътка свеж въздух на модната сцена

Мисията на Missguided е да даде възможност на жените в световен мащаб да са уверени в себе си и да бъдат такива, каквито искат. Missguided е смела, откровена и мислеща модна марка, вдъхновена от реалният живот. Всичко, което създава е повлияно от глобални влияния, от уличния стил и популярната култура. Произвежда дрехи и обувки, които обхващат нуждите на съвременните жени и момичета. Продуктите на лейбъла са много и разнообразни и можеш да ги откриеш в ABOUT YOU. Палта и рокли, обувки и тениски - създадена е специална спортна колекция за активните дами, както и линия за бременни. Разнообразие от продукти ще открият и по-пищните дами в специално разработената за тях колекция на бранда. Целта е да се задоволят модните желания на всички жени, без оглед на възраст, култура и размери. От Missguided вярват в правото на всяка дама да изразява себе си както намери за добре, а именно чрез дрехите.

Missguided - изборът се простира до рамките на въображението ти

Марката Missguided вече е добила световна популярност, благодарение на незабравимия си дизайн, качествено изпълнение и разбиране нуждите на съвременната жена. От компанията не се страхуват да експериментират с цветове и материи, да създават креативни дизайни и новаторски визии. Продукцията е предназначена за жените с усет към модата, за младите градски дами със забързан и динамичен начин на живот. Спортно-елегантна визия, стилно офис излъчване или изискан вечерен тоалет - Missguided ще ти осигури всичко това. Изборът се простира до рамките на въображението ти. Ако за теб е важен външния вид, ако държиш на високото качество на изработка на това което носиш, ако искаш да си в крак с времето, то тогава заложи на американската модна марка Missguided, черпеща вдъхновение от страстта на жените и момичетата към модата, и удоволствието което носи в живота.