Открий нашата ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ: До -70%5

Всички продукти от CHEERIO*74

CHEERIO*, Joko!

Водещ, актьор, a вече и дизайнер - Joko Winterscheidt е известна личност в немския телевизионен свят и сега той също иска да навлезе и в модната индустрия! С първата колекция от своята марка „Cheerio *“, многостранния талант се кооперира с ABOUT YOU и ви предлага висококачествени чорапи в свежи цветове и ярки принтове.

Мисия: Без емисии

С предлаганата двугодишна гаранция за продукта, използването на органичен памук, и рециклирани опаковки, както и с помощта на инициативата Cheerio * Forrest - неговия собствен проект за преструктуриране на гори - по отношение на устойчивостта, Joko не прави никакви компромиси! Неговата цел: да се преосмисли производствения процес на често подценяваните модни продукти и да се даде ясен пример чрез използването на прозрачни практики!


Cheerio

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryEcont
*Най-ниската обща цена през последните 30 дни преди намалението.**Безплатно от всички мрежи в България. При обаждания от чужбина може да се начислят такси.***Всички цени с вкл. ДДС.5) За тази промоция не важат специални условия. https://www.aboutyou.bg/promotion-conditions
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG