Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница

LACOSTE, синоним на елегантност

За френската модна марка LACOSTE, създадена в 20-те години на миналия век, елегантността е основополагащ критерий, а целта е издигането й до стойност, която надхвърля очакванията. Без разлика между статус, пол или култура, елегантността обединява. Затова и марката предлага колекции както за мъже и жени, така и за деца. Предложенията на бранда винаги са били проектирани да издържат на тенденциите на времето, като същевременно следват модните стилове. Независимо дали в дизайна на продуктите, в процеса на изработка или при набавянето на суровини, при LACOSTE винаги се следват следните ценности: съвършенство, елегантност и креативност. Разнообразите от дрехи, обувки и аксесоари, достъпни и за възрастни и за деца, съчетават спортното облекло с елегантния градски стил. Всичко излязло от модната компания LACOSTE се отличава с интересни силуети, разнообразие от цветове и новаторско виждане. Ела в ABOUT YOU и виж неустоимите предложения на LACOSTE!

LACOSTE - за цялото семейство

LACOSTE предлага продукти за всяка възраст и пол, задоволяващи различните модни предпочитания - както колекции, изработени за дами, такива които са създадени специално за мъже, има и продукти за най-малките - не само за момичета и момчета, но и внимателно създадена бебешка колекция. Дамската колекция обхваща дрехи в спортен и спортно-елегантен стил, обувки и аксесоари. Всичко е създадено с внимание към детайла и високо качество на изпълнение. Дали ще се спреш на стилен часовник, модерна дамска чанта, спортно-елегантно сако или маратонки, със сигурност няма да останеш разочарована. Мъжките продукти по нищо не отстъпват на дамските. И тук ценностите които се следват са същите - елегантност, практичност, качество и стил. Спортни обувки, шапка или елегантен блейзер – изборът от продукти е неограничен. Детската и бебешка модна линия от LACOSTE също обхваща широка гама от предложения - обувки и дрехи за момичета и момчета, както и бебешки продукти. Свежите модели, ярки цветове и весели дизайни са създадени с грижа и внимание към желанията и потребностите на най-малките. Всичко е изработено от качествени материи и с внимание към детската анатомия и нужди.

Чувствай се добре с LACOSTE

Независимо дали търсиш нещо модерно и иновативно, или искаш да освежиш гардероба си с класически модели дрехи, обувки и аксесоари, LACOSTE дава неограничени възможности на твоите модни желания. Продуктите са разнообразни и задоволяват различните индивидуални предпочитания и стилове. Дизайнът на дрехите е новаторки и креативен, качеството на изработката е безупречно, а линията която се следва е елегантност. Колаборацията от култури, общности, спортове и модни идентичности, която стои зад френската модната марка LACOSTE, гарантира уникалност и стил на всички предложения от бранда – ела в ABOUT YOU и се убеди в това!