Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
Всички продукти от G-Star RAW337

G-Star RAW – точно тези дънки

G-Star RAW е една от най-популярните марки за дънки в света. Компанията е холандска, основана през 1989 г. от Йос ван Тилбург. Създава колекции дрехи и обувки за мъже, жени и деца, като основният акцент е нейният суров деним, непран и необработен, който се превръща в символ на бранда. Дрехите G-Star RAW бързо набират популярност и към момента компанията притежава над 6500 магазина по цял свят. Дрехи на G-Star RAW носят известни личности като Лив Тайлър, Макс Верстапен, Матиас Ранеги , Girls' Generation, световният шампион по шах Магнус Карлсен, Клеманс Поези и музикантът Серджо Пицорно. В стремежа си да създава качествени, удобни и отличаващи се дрехи, компанията не спира да се грижи за своите потребители. В последните години въвежда практики за устойчиво производство с цел да подобри социалното и екологичното въздействие на продукти си, да постигне справедливи, безопасни и здравословни условия на труд, да защити човешките права на хората, участващи във веригата за доставки, както и да сведе до минимум въздействието си върху планетата, като избира най-устойчивите материали и работим за затворен цикъл на отговорно производство.

G-Star RAW – отдадени на дрехите, културата и историята на денима

G-Star RAW има истинска страст към денима и е лесно да видиш това в каталога на марката в ABOUT YOU. Брандът не само използва тази перфектна, универсална материя, за да изработва уникалните си дизайни, но стига още по-далеч, като създава собствен деним. Лейбълът изобретява, изследва и извежда цялостната изработка на любимите дънки на съвсем ново ниво. От нишките до капсите, всеки детайл в тези страхотни дънкови панталони, поли, якета и ризи е съвършено изпипан. С вярата, че от деним могат да се направят истински чудеса, дизайнерите на G-Star RAW наистина ги създават. Те въвеждат иноваторски стилове, предизвикват стандартите на масовото производство, довеждат креативността си отвъд предела и резултатът е наистина зашеметяващ – огромно изобилие от оригинални, качествени и перфектно изглеждащи дънки, които искаш и можеш да носиш навсякъде. И през цялото време да си себе си.

Намери своя перфектен G-Star RAW стил

В колекцията на G-Star RAW, която ще намериш и в ABOUT YOU, ще откриеш много повече от дънки. Рокли и суичъри, якета и бельо, тениски и обувки, чанти и колани – това е всичко, от което имаш нужда за своя ден. Този леко небрежен, много стилен и изчистен стил ще те накара да се чувстваш добре в кожата си, без значение дали си на работа, на разходка или на парти с приятели. Ежедневната елегантност ти позволява лесно да създаваш стилен аутфит, а дискретните, но изпипани детайли внасят онова усещане за класа, което обичаш.