Премини към основното съдържание

Открий перфектанта кройка
Как да избереш правилния костюм

Открий перфектанта кройка Как да избереш правилния костюм
Как да избереш правилния костюм176

Да си поговорим за костюми

Добрият костюм е удобен, придава ти допълнителна увереност и прави страхотно първо впечатление. Какво да вземеш предвид преди да си купиш един? Материята, сезона и кройката. Що се отнася до материите, три от най-често срещаните варианти са вълна, памук и лен. Костюмите от вълна са универсални и идеални за целогодишно носене, като осигуряват топлина в по-хладното време и дишаща материя, когато е по-топло. Памучните костюми са лек и дишащ вариант за по-топло време и по-небрежни поводи. Ленените костюми са най-добрият избор за горещите дни, тъй като предлагат несравнима дишаща материя и спокойно, неангажиращо настроение. Така че, независимо дали се подготвяш за официално събитие или просто искаш да подобриш ежедневния си стил в офиса, изборът на правилния костюм може да има решаващо значение. Нека се потопим по-дълбоко в кройката.

Стандартна кройка

Костюмите със стандартна кройка са удобни и стилни. Те са проектирани с малко повече пространство около бедрата и раменете, което осигурява лекота на движенията. Раменете на саката и раменната част са по-меки, което допринася за цялостния комфорт. Костюмите с тази кройка са идеални за различни поводи, независимо дали става въпрос за ден в офиса, забавно тържество или първа среща с родителите - особено в непреходния тъмносин нюанс, който придава нотка на изтънченост. Подходи по-небрежно със стандартна кройка, като съчетаеш сакото с дънки или чино за уникална визия през уикенда.

Слим кройка

Можем спокойно да кажем, че слим костюмът никога няма да излезе от мода. Той предлага най-доброто от двата свята, благодарение на прилепналата си, но просторна кройка, а допълнителният бонус е, че е напълно непреходен. Талията е по-подчертана с естествена кройка на раменете, а останалата част от тялото е плътна и прилепнала, без да стяга. Панталоните са заострени и тесни, което създава изчистен, по-контуриран вид. Той е идеален за всеки повод, който изисква костюм. Версията в сив цвят е съвсем делова и е универсално подходяща през всички сезони. Готов ли си да облечеш костюм със стил и изтънченост? Слим кройката ти предлага точно това.

Кой цвят ще избереш?

Когато става дума за цветове, които никога не излизат от мода в света на костюмите, това са синьото и черното. Класическото синьо е непреходен нюанс, който без усилие придава увереност и гъвкавост. Универсалността на синьото не познава граници - от ден до вечер, от работа до забавление, то безпроблемно преминава през всички поводи. Неподвластното на времето, черното е олицетворение на изтънчеността. Избери черен костюм за елегантна и спретната визия. Перфектен за официални събития или за вечерно излизане в града, черният цвят придава уравновесеност и елегантност във всяка обстановка. Със своята непреходна привлекателност черното остава основен елемент в гардероба, който надхвърля тенденциите и сезоните, като ти гарантира, че винаги ще правиш стилно впечатление.

Raúl - Classic Black Suit Look
Открий перфектанта кройка Как да избереш правилния костюм