Премини към основното съдържание

NIKE Air Force 1 '07

NIKE Air Force 1 '07 – легендарният стил

Nike Air Force 1 '07 е наследник на Air Force 1 и е първата обувка, която гигантът Nike създава специално за баскетбол. Серията стартира през далечната 1982 година, за да не слезе никога от модната сцена. Маратонките са базирани на иновативната технология Nike Air, в която подметката е снабдена със специални въздушни възглавници за перфектна мекота и производителност по време на тренировки. Това е същата технология, на която можеш да се насладиш в по-късните модели Nike Air Max 270 с видима възглавница около цялата пета, NIKE Air Zoom с подобрена еластичност и невероятните NIKE Huarache с уникален дизайн и прилягане по крака. През 2007 година, за 25-тата годишнина на модела, на пазара се появяват Nike Air Force 1 '07 – още по-елегантни и удобни, съобразени и със съвременния вкус.

Nike Air Force 1 '07 – с любов към класическите маратонки

Маратонките Nike Air Force 1 '07 много бързо стават популярни по цял свят. Това е мечтаната обувка на много фенове на маратонките, тъй като брандът прилага доста промени в сравнение с оригиналния Air Force 1, с които прави тези обувки още по-привлекателни. Тази версия включва несъответстващ набор от медальони в чест на своята двадесет и пета годишнина – единият е от оригиналните Air Force 1, а другият от Air Force 25. Nike Air Force 1 '07 включва два много забележителни модела от висок клас – ръчно изработени в Италия. Единият е направен от крокодилска кожа, а другият – от кожа от анаконда.

Nike Air Force 1 '07 – перфектните градски маратонки

След толкова много години Nike Air Force 1 '07 все още са на пазара и са любим модел както за мъже, така и за жени. Няма как да подминеш изключително стилната им визия от изчистен силует и минималистичен дизайн. Горната част на обувките е изработена от едноцветна кожа, като в предната им част има перфорации за по-добра вентилация на ходилата. Ще видиш, че пасват добре на всеки спортен, ежедневен и ежедневно-елегантен тоалет. Изцяло едноцветните Nike Air Force 1 '07 обикновено са в бяло или черно, което ги прави перфектни за съчетаване с всички дрехи, които харесваш. Някои варианти имат цветни детайли за повече настроение, но те са елегантно вплетени в основния замисъл. Това са перфектните маратонки за градския ти стил и за ежедневно носене. Но едва когато си купиш Nike Air Force 1 '07 от ABOUT YOU ще узнаеш колко наистина удобни са всъщност – и за тренировки, и за всеки ден.