Предпазни маски за лице87
Iriedaily Предпазни маски 'Smirie' в черно

Iriedaily

10,90 лв.14,90 лв.
Налични размери: One Size
Наложен платежНаложен платежБезплатна доставка и връщанеБезплатна доставка и връщане100 дни право на връщане на стоката100 дни право на връщане на стоката
MasterCardVisaНаложен платежЕконт

Максимално 10 маски на клиент

За да могат всички да се възползват, ние сме задали максимално количество от 10 маски на клиент (повече от това ще бъде анулирано веднага след изпращането на поръчката). При поръчка с повече от един пакети, маските се броят индивидуално.

Защо ABOUT YOU продава маски?

Към настоящия момент маските са продукт в недостиг. Ние от ABOUT YOU се обявяваме срещу всякакви спекуланти и предлагаме платнените маски на цени, с които не генерираме печалба!

За кого са подходящи нашите маски?

Нашите маски са направени от плат, което означава, че са подходящи за ситуации, в които нивото на риск от зараза е ниско. Скоростта на издишвания въздух и отделянето на капчици могат да бъдат редуцирани чрез носене на маски, като това също така спомага и околните да осъзнаят необходимостта от социално дистанциране.

Откъде получаваме маските?

Ние сами произвеждаме във фабриките на нашите собствени марки (в Европа), също така помолихме нашите партньори да използват собствените си капацитети за прoизводство на маски.

Няма причини за покупки на прекалено големи количества наведнъж

Без тревога: Вече сме поръчали милиони маски от плат, които постепенно идват в нашия магазин и които ще продължим да предлагаме без надценки. Така, че няма причина за покупки на прекомерно големи количества маски наведнъж, също така не искаме да насърчаваме и препродажбата. Така, че ще продължим да се придържаме към основната си идея: да предоставим на всички справедлив достъп до немедицински маски от плат.

Популярни марки в тази категория
Популярни цветове в тази категория
Още интересни теми
Категории за жени
Марки за жени
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
Сигурно пазаруване
*Безплатно от всички мрежи в България. При обаждания от чужбина може да се начислят такси.**Всички цени с вкл. ДДС.