Открий нашата ЗИМНА ПРОМОЦИЯ: до -60%5

 Марка

Happy Socks – щастливите чорапи

Happy Socks е шведска марка за чорапи, бельо и бански костюми. Всичко започва през 2008г., когато създатели на бранда, приятелите Микаел Сьодерлинд и Виктор Тел, имайки пристрастие към цветните чорапи, решават да основат компания, която да произвежда ярки чорапи с весели принтове. Преди появата на Happy Socks, чорапите бяха просто чорапи - бели, сиви или черни парчета текстил, които не се доближават до модерното и креативно дизайнерско творение, в което Микаел Сьодерлинд и Виктор Тел ги превръщат в последствие. Happy Socks са висококачествени чорапи, който съчетават уникален дизайн и изработка. Концепцията се развива и оживява от ръцете на талантливия екип от творци и днес вече е световноизвестен и разпознаваем бранд на модния пазар. Сложи край на скучните чорапи – ела в ABOUT YOU и избери своите нови Happy Socks!

Happy Socks пръскат щастие и цвят

Колоритният шведски производител разполага с магазини в осем държави, а продуктите им, чрез дистрибуторска мрежа, се продават по целия свят. Днес Happy Socks достига до 90 държави във всеки континент. С концептуалните магазини по целия свят, от Лос Анджелис до Токио, Happy Socks могат да бъдат намерени в над 10 000 топ бутика за модно облекло. През годините работят с вдъхновяващи марки и хора, и създават ексклузивни колекции като Кийт Харинг, Бийтълс, Megan Massacre, Snoop Dogg и много други. Мисия им е да излъчват щастие и цвят във всяко кътче на света. Ярките чорапи, които стърчат под панталоните се превръщат в хит сред мъжете и сред жените, и се носят с всяка обувка, която можеш да си представиш. От мокасини през маратонки и сандали, та дори до токчета.

Happy Socks – две е повече от едно

Принтовете на чорапите са уникални. Шведските производители работят с различни артисти през годините, за да създават интересни дизайни и запомнящи се визии. Цветни, ярки, със закачливи и причудливи форми и елементи, чорапите на Happy Socks носят щастие и са неповторим цветен акцент към всяка визия. Модната марка създава чорапи, както за мъже и жени, така и за деца. Моделите са съобразени с анатомичните особености на крака, материалите които са използвани са висококачествени, а усещането, когато ги носиш е мекота и комфорт. С годините марката се развива и започва да предлага на пазара също така бельо и бански костюми. Създателите на бранда не изневеряват на стила си и отличаващата черта и на новите продукти е цвят, ярки цветове и дизайн носещ щастие и настроение. Независимо дали ще се спреш на чорапи, бельо или бански костюм, продуктите на Happy Socks, налични в ABOUT YOU, ще те накарат да се усмихнеш.

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryEcont
*Безплатно от всички мрежи в България. При обаждания от чужбина може да се начислят такси.**Всички цени с вкл. ДДС.5) За тази промоция не важат специални условия. https://www.aboutyou.bg/promotion-conditions
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG