Премини към основното съдържание
Вход
Любими
Кошница
 Марка
Всички продукти от ETAM234

ETAM – дамско бельо с френски финес

Основана през 1916 г. от германският производител на дамски чорапи Макс Линдеман и френският предприемач Мартин Милчиор, ETAM е една от най-популярните марки за дамско бельо в света. Това е френска компания, чиито колекции предлагат бляскаво бельо, чорапогащи, бански и домашно облекло. Стилът и качеството на тези колекции са разработени от интегриран екип от стилисти, дизайнери и маркетинг експерти, за да се гарантира, че колекциите са уникални и улавят духа на времето – точно като теб. В специалното място на ETAM в ABOUT YOU ще видиш страхотно дамско бельо, бански и плажна мода, удобни домашни дрехи с високо качество и френска елегантност, които ще разкрият най-нежната ти, женствена страна.

ETAM – бъди различна, бъди себе си

ETAM се появява във времето, в което жената започва да се отказва от стегнатия корсет и да се бори за свободата да бъде себе си. И още от самото си начало ETAM има за цел да подкрепи тази борбена, модерна дама, да ѝ предлага още и още новости, които да направят деня ѝ по-лесен и усмихнат. Брандът започва да изработва бельо от памук и пижами от трико, премахва потискащите сутиени, създава цветни бодита за аеробика, изобретява технологията Magic Up, която успява дискретно да увеличи размера на бюста, както и уникалните модели Sublimizer и Pure Fit. През 2020 година излиза специалната линия YES!, създадена за дами с мастектомия. Във всичките тези години ETAM внася в бельото не само перфектен, изискан и женствен дизайн, но и технологии и иновации, които да създадат максимален комфорт за ежедневието и специалните ти моменти. Компанията разработва собствени дизайнерски дантели и модели по всички правила на haute-couture модата, за да изпиташ пълното удоволствие от това да бъдеш себе си.

ETAM – френският начин да бъдеш секси

Когато избираш бельото си сутрин, избираш и настроението си за цял ден. И дизайнерите в ETAM знаят колко е важно това. Затова моделите сутиени, долнища, бодита, оформящо бельо, халати и нощници на марката, които ще откриеш в ABOUT YOU, са изпипани до съвършенство. Красиви и елегантни по всички правила на френската мода, те ще ти дадат възможността да се почувстваш желана и сексапилна, без значение дали си на работа, на разходка или на специална среща. Различните стилове ти дават възможност да избираш настроението, което ти пасва в момента, без значение дали ще спортуваш или имаш нужда от доза невидима елегантност по време на официална вечеря. Нежността на френските дантели, мекотата на памука, деликатността на коприната, перфектното прилягане, добрият дизайн и съвършените материи – ето това е френският начин да се чувстваш секси навсякъде и по всяко време.